ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal în sală s-a calificat în finala turneului ”Cupa FMF”

09:18 | 23.04.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Echipa națională de futsal a promovat ieri în finala turneului internațional ”Cupa FMF”, care se desfășoară în comuna Ciorescu, mun. Chișinău, relatează MOLDPRES.

Ea va juca în actul decisiv al competiției după ce a învins cu scorul 5-1 reprezentativa Greciei. Golurile au fost marcate de (Tacot, 20 din penalti, 39, Munteanu 25, Nicolaiciuc 28, Țîmbalist 33 - Mantis 36).

Gazdele au început meciul în următoarea componență: Oleg Chitoroagă, Oleg Hilotii, Andrei Negara, Andrian Laşcu, Sergiu Tacot. Au mai jucat: Sergiu Burduja, Mihai Robu, Alexandru Țîmbalist, Sergiu Munteanu, Constantin Burdujel, Sergiu Nicolaiciuc, Alexandru Ghercioglo, Ivan Caraman, Diego Gherman.

”Sper la un rezultat final pozitiv, dăruirea totală în teren a jucătorilor, marea lor dorință de afirmare”, a declarat la conferința de presă din ajunul turneului Vladimir Vusatîi, antrenorul lotului moldovean.

În cealaltă semifinală formația Azerbaidjanului a învins selecționată regiunii Moldova (România) cu scorul 6-3.

Astăzi va avea loc, cu începere de la ora 16.00, partida pentru locul trei, iar de la 18.30  va fi disputată finala competiției. Turneul este consacrat celei de 25-ea aniversări a fondării FMF.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

 

img15002606

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!