ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal în sală a cîștigat turneul ”Cupa FMF”

10:49 | 24.04.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Selecționata Moldovei la futsal a devenit ieri cîștigătoare a turneului internațional “Cupa FMF”, care s-a desfășurat la Ciorescu (municipiul Chișinău), relatează MOLDPRES. 

Lotul național a învins în finală reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul 2-1, după executarea loviturilor de departajare. 

În timpul regulamentar a fost înregistrat scorul 1-1. Pentru gazde a marcat Lașcu de două ori (în minutul 31) și după executarea loviturii de departajare din penalti.

Lotul moldovean a început meciul în următoarea componență: Oleg Chitoroagă, Oleg Hilotii, Andrei Negara, Andrian Laşcu, Sergiu Tacot. Au mai jucat: Mihai Robu, Alexandru Țîmbalist, Sergiu Munteanu, Constantin Burdujel, Sergiu Nicolaiciuc, Alexandru Ghercioglo și Ion Caraman.

Antrenorul echipei, Vladimir Vusatîi a subliniat la conferința de presă de la finele meciului importanța spiritului colectivist în obținerea victoriei. ”Am demonstrat că sîntem un colectiv monolit, că spiritul de echipă contează mult în obținerea performanțelor. Arena unde am jucat este extraordinară. Aici pot fi organizate turnee internaționale de anvergură, conform tuturor exigențelor timpului. Ar fi regretabil să nu folosim la maximum acest avantaj”, a spus tehnicianul.

Locul trei a revenit echipei Greciei, care a învins reprezentativa regiunii Moldova (România) cu scorul 8-6, de asemenea, după executarea loviturilor de departajare.

Turneul a fost consacrat celei de-a 25-ea aniversări de la fondarea Federației Moldovenești de Fotbal.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img15002651

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!