ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din capitală a apelat la un ucigaș plătit pentru a-și omorî fostul soț

12:04 | 24.04.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Trei persoane au fost reținute de poliție, după ce ar fi pus la cale un omor prin intermediul unui asasin plătit. Este vorba de fosta soție a victimei, concubinul femeii și un intermediar, informează MOLDPRES.

Viceministrul de Interne, Ion Țurcanu, a oferit astăzi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit acestuia, cei doi foști soți au divorțat acum un an, însă nu s-au putut înțelege cu privire la partajarea averii. În urma acestui conflict, fosta soție, de 35 de ani, împreună cu concubinul său, de 37 de ani, ar fi apelat la un intermediar pentru a găsi un asasin la comandă care să-l ucidă pe fostul ei soț, un bărbat din capitală în vîrstă de 45 de ani.

“În locul asasinului a fost infiltrat un agent sub acoperire. Pentru omorul fostului soț, suspecții trebuiau să achite ucigașului suma de 15 mii de euro”, a declarat Țurcanu.

Șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a menționat că suspecții pregăteau omorul cu deosebită cruzime.

“Soția și concubinul i-au cerut asasinului ca după omor, corpul victimei să fie cimentat într-o clădire sau ars“, a spus Cavcaliuc.  

În prezent, cele trei persoane reținute sînt cercetate penal pentru omor și riscă pînă la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

(Reporter C. Russu, editor L. Alcază) 

img15002652

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!