ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 4-10 mai

11:06 | 29.04.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor avea parte în această săptămînă de evenimente nu tocmai favorabile pentru ei, mai ales în legăturile cu partenerul de viaţă. Dacă sînteţi într-o relaţie stabilă, atunci să vă aşteptaţi că veţi începe să vă răciţi unul faţă de altul, iar reciprocitatea nu va mai fi ca altădată. Or, dacă nu aveţi pe nimeni, atunci veţi fi pătrunşi de-o senzaţie de singurătate şi disperare. Veţi avea o perioadă de depresie şi melancolie, cînd vă veţi închide în sine, trăind în propria lume, dar acest timp poate fi petrecut cu folos, dacă dvs. vă veţi ocupa de autocunoaştere, veţi analiza probleme, dezvoltîndu-vă în acelaşi timp personalitatea.

VĂRSĂTORII să se aştepte la schimbări care ar putea avea un impact destul de puternic asupra vieţii lor în orice domenii. Pentru cineva aceste modificări vor fi pozitive, iar pentru altcineva nu prea – totul depinde de comportamentul şi meritele dvs. Săptămîna poate deveni o perioadă de ispăşire a păcatelor sau de apreciere la justa valoare, în funcţie de cum v-au fost faptele. Dacă în acest răstimp veţi fi tentaţi de vreo afacere ce promite succes şi profit, dar legată de ceva necinstit, atunci mai bine renunţaţi, deoarece nu va ieşi nimic bun din această întreprindere.  

PEŞTII vor duce-o în această săptămînă ca găina la moară. Numai că nativii acestei zodii nu se vor mulţumi cu asta şi vor începe să caute noi aventuri, surse de venit, bucurii şi plăceri, stabilind întîlniri şi demonstrînd un activism uimitor. În locul dvs. alţi oameni pur şi simplu s-ar odihni. Toate acţiunile dvs. se vor solda cu succes, fapt ce-o să vă umple viaţa de satisfacţii.

Pentru BERBECI săptămîna va începe cu o stranie senzaţie de incertitudine. N-o să vă fie deloc clar la ce să vă aşteptaţi în viitor şi cum trebuie să procedaţi ca să faceţi o alegere corectă. Această nesiguranţă pe de-o parte vă deschide noi şanse, iar pe de altă parte vă sperie. Pe la mijlocul săptămînii sînt posibile evenimente care au să vă decepţioneze, făcîndu-vă să vă retrageţi în sine. În schimb veţi avea parte de-un week-end reuşit, mai ales în treburile care cer insistenţă şi hotărîre.

TAURILOR li se pare că mereu au un comportament corect faţă de cei din jur, cu acţiuni certe şi motivate, ceea nu este chiar aşa. Deseori procedaţi în folosul propriilor dorinţe, fără a vă gîndi şi la alţi oameni. În această săptămînă veţi fi nevoiţi să încercaţi situaţia pe propria piele.  Lupta cu circumstanţele o să vă extenueze, or, în acest context  s-ar putea să depuneţi toate forţele, fără a obţine un rezultat.

Pentru GEMENI săptămîna se arată a fi destul de reuşită, mai ales în sferele de viaţă unde vor trebui să demonstreze activism, insistenţă şi perseverenţă. Vor derula cu succes afacerile legate de finanţe sau alte valori materiale şi bine-ar fi să faceţi ceva creaţie proprie. Veţi fi plini de energie, care nu va fi irosită, ci va prinde contururi reale, îmbunătăţindu-vă considerabil situaţia.  Vor începe să se dezvolte şi treburile amoroase, fiind posibile noi cunoştinţe, cochetării uşoare şi întîlniri romantice.

RACII vor avea o săptămînă foarte potrivită pentru dezvoltarea relaţiilor, dîndu-le un caracter mai trainic şi serios, gîndindu-se, bunăoară, la perspective matrimoniale sau copii. Sufletul vă este liniştit, lucrurile  merg strună, iar situaţia financiară este favorabilă. Totodată, mai aproape de finele săptămînii veţi avea capacitatea să influenţaţi asupra evenimentelor ce se vor produc în jurul dvs. Veţi putea scoate maxim profit pentru dvs. fără a depune multe eforturi. Merită să folosiţi cu tîlc circumstanţele create.

LEII vor fi în această perioadă  în două ipostaze. Iniţial veţi avea un comportament de familist exemplar, cu grijă pentru alţi oameni, procedînd corect şi demn. Numai că aşa va fi doar la începutul săptămînii, după care iarăşi veţi deveni pragmatici, cuprinşi de dorinţa de-a vă atinge scopul cu orice preţ, fără a ţine cont de interese străine. Asemenea acţiuni ar putea să vă bage în  conflicte cu partenerii de afaceri şi colegii, nemaivorbind de persoanele apropiate. Şi răuvoitorii se vor activiza, folosindu-se de slăbiciunile dvs.

FECIOARELE vor fi din nou tentate să dea oamenilor sfaturi, hotărînd cine are dreptate şi cine nu, enunţînd sentinţe fără a se clarifica, acţionînd spontan uneori. Bineînţeles că nimeni nu va aprecia asemenea atitudine, iar conflictele se pot serios acutiza, generînd neînţelegeri, ba chiar şi confruntări făţişe în unele cazuri. Perioada nu este tocmai potrivită pentru soluţionarea problemelor de afaceri sau de ordin personal, ceea ce nu înseamnă că nu puteţi face nimic. Aţi putea face concluzii pentru sine, numai că nu trebuie să le împărtăşiţi  altor oameni.

BALANŢELE vor avea parte în această săptămînă de evenimente ce vor apela la raţiune, gîndire rezonabilă şi capacitatea de-a evalua argumentele „pro” şi „contra”.  De la dvs. se vor cere  decizii corecte, care nu vor fi influenţate de emoţii, dorinţe spontane şi necesităţi străine absolut diferite de-ale dvs. Aţi putea fi puşi în faţa unei alegeri complicate, motivată de diferite propuneri tentante, fiindu-vă greu să hotărîţi de ce anume aveţi nevoie. Fiţi reţinuţi în pofte şi în acţiuni, or, astfel veţi face alegerea corectă şi plauzibilă. 

SCORPIONII vor fi plini de emoţii care le vor influenţa părerile şi necesităţile. Veţi dori mai multă stabilitate în relaţii, creînd o familie sau găsind un partener permanent, deşi mai înainte aveaţi o atitudine indiferentă sau chiar sceptică faţă de acest subiect. Aceste dorinţe nu pot fi considerate drept iluzii deşarte, de vreme ce aveţi toate şansele să le realizaţi treptat. Numai că pentru aceasta va trebui să depuneţi eforturi, acţionînd  cu sîrguinţă şi bine gîndit. Totodată, astrele vă recomandă să aveţi răbdare, iar pentru a obţine un rezultat pozitiv să nu schimbaţi din mers persoanele care fac obiectul admiraţiei.

SĂGETĂTORII îşi vor axa atenţia pe chestiuni mondene, probleme cu privire la  venituri, îmbunătăţirea  situaţiei financiare şi pe serviciu. În această săptămînă veţi fi absolut lipsiţi de dispoziţie romantică, de aceea nu merită să planificaţi întîlniri sentimentale, oricum nu vor avea succes. Dimpotrivă, perioada este foarte potrivită pentru interviuri la angajarea într-un nou loc de muncă, comunicarea cu şefii privind o eventuală avansare sau pentru propunerea unor noi idei. Sînt posibile venituri de bani, dar în sume nu mari.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!