ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 11-17 mai

12:16 | 06.05.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor fi tentaţi la începutul săptămînii să dea sfaturi şi indicaţii cum trebuie de procedat într-un fel sau altul. Bine dacă aceste recomandări vi le cere cineva, dar nu merită să vă impuneţi părerea, fie şi cu autoritate. Ce-i drept, în această perioadă aţi putea servi drept exemplu, deoarece veţi avea succes în toate iniţiativele, fapt de care vă puteţi mîndri pe bună dreptate. Deosebit de favorabilă va fi a doua parte a săptămînii, mai ales în afaceri financiare şi chestiuni legate de serviciu, or, astrele vă recomandă să vă apucaţi doar de treburi noi – pe cele începute şi lăsate nu mai încercaţi să le faceţi.

VĂRSĂTORII vor fi plini de forţe chiar de la începutul săptămînii, de aceea vor reuşi peste tot locul, dacă n-ar fi unele virgule. Problema e că dvs. nu veţi putea să vă regăsiţi într-o acţiune de sine stătătoare, fiind răvăşiţi şi neorganizaţi. Evenimentele ar putea derula mult mai bine dacă s-ar găsi cineva care să vă dea indicaţii clare. Situaţia se va normaliza la finele săptămînii, cînd încă veţi fi în stare să înţelegeţi care treburi sînt prioritare.

PEŞTII vor încerca să se închidă în sine, debarasîndu-se astfel de orice responsabilitate şi obligaţiuni, dar n-o să le reuşească. De aceea vor trebui să se ocupe anume de treburile pe care au încercat să le amîne. I-aţi putea împovăra cu propriile probleme pe altcineva, ba chiar şi aţi reuşi în acest sens, numai că satisfacţia va fi de scurtă durată şi nimeni n-o să vă fie recunoscător pentru aceasta.

BERBECII în această săptămînă vor putea depăşi forţele care îi reţineau pînă acum şi îi împiedicau să avanseze, să se dezvolte şi să acţioneze după bunul plac. Vă aşteaptă schimbări în viaţa personală şi la serviciu – nu trebuie să vă fie frică de ele, dimpotrivă, este necesar să depuneţi eforturi pentru a scoate cît mai mult profit din acestea. Totodată, sînt posibile nesemnificative probleme de sănătate. La mijlocul  săptămînii aţi putea beneficia de mici venituri băneşti, însă nu merită în această perioadă să vă apucaţi de rezolvarea unor probleme financiare serioase.

TAURII ar trebui să se gîndească serios la anumite probleme financiare, care în ultimul timp le scapă de sub control. Este nevoie să întreprindeţi măsuri mai serioase, decît pur şi simplu să economisiţi sau să împrumutaţi bani pînă la salariu. Mai ales că în această săptămînă soarta vă favorizează şi veţi avea posibilitatea să vă schimbaţi de sine stătător viaţa în bine.  Or, toate se pot întîmpla numai în cazul dacă vă veţi asculta inima şi intuiţia. N-are rost să luaţi ceva cu forţa sau plecînd urechea la sfaturi străine.

GEMENII  vor avea parte de un început de săptămînă destul de emoţional, fie în context pozitiv, fie cu conotaţii negative. Ţinînd cont de faptul că afacerile dvs. financiare necesită o serioasă reevaluare şi schimbarea atitudinii faţă de cheltuieli, atunci emotivitatea dvs. ar putea genera un conflict cu oamenii apropiaţi sau colegii. Deosebit de urît se arată pentru nativii acestei zodii sfîrşitul săptămînii, cînd ar putea fi rugaţi să elibereze  un loc cunoscut şi obişnuit pentru ei. Din această cauză viaţa şi tabieturile dvs. ar putea să suporte modificări neplăcute, fiind nevoie să vă revizuiţi  părerile despre lume.

Pentru RACI începutul săptămînii va fi plictisitor şi neinteresant, cînd nativii acestei zodii vor dori să se îngrădească de lume, gălăgie şi deşertăciune. În prima parte a săptămînii aţi putea reuşi. La mijlocul perioadei aţi putea fi rugaţi să împrumutaţi nişte bani sau, dimpotrivă, să întoarceţi o datorie, iar astrele vă recomandă s-o faceţi dacă aveţi posibilitate. La viaţă vă veţi trezi  mai aproape de week-end, cînd veţi fi dornici de comunicare şi mişcare, de aceea dedicaţi-vă timpul soluţionării unor probleme simple sau odihnei într-o companie plăcută.

LEII, luni şi marţi, nu se vor simţi  în apele lor şi chiar vor avea o senzaţie că sînt de prisos, deoarece nimeni nu-i va lua în seamă, iar evenimentele vor derula  independent de ei.  S-ar putea să fie mai bine nici să nu încercaţi să schimbaţi ordinea lucrurilor. La mijloc de săptămînă sînt posibile conflicte şi neînţelegeri cu colegii, care chiar dacă nu ajung pînă la dezbinări serioase, totuşi se pot solda cu anumite neplăceri. Deosebit de agresivi puteţi fi la sfîrşitul săptămînii , cînd veţi fi tentaţi să vă debarasaţi de povara  unei săptămîni grele şi să vă dezlănţuiţi asupra oamenilor apropiaţi.

FECIOARELE vor avea o săptămînă favorabilă, mai ales în plan romantic şi familial. Chiar de la începutul săptămînii vă veţi simţi satisfăcuţi şi mulţumiţi de viaţă. Eventuale neregularităţi la serviciu se vor aplana pe la mijlocul săptămînii, deoarece veţi fi capabili să echilibraţi tot ce se întîmplă şi să ajungeţi la un numitor comun. Week-end-ul este favorabil pentru comunicarea cu rudele, unde vă veţi putea aminti cu plăcere de trecut.

BALANŢELE vor începe săptămîna cu disconfort emoţional cauzat de o pierdere sau o neplăcere. De fapt, în mare parte sînteţi tentaţi să exageraţi lucrurile, deoarece nu s-a întîmplat ceva straşnic. Pe la mijlocul săptămînii există toate şansele să vă consolidaţi situaţia materială, fără a face ceva deosebit pentru aceasta. Dimpotrivă, este important să nu încurcaţi, iar tot ce trebuie se va aranja de la sine. Fiţi atenţi la sfaturile şi părerile străine, mai tîrziu ar putea să vă fie de folos.

Pentru SCORPIONI această săptămînă nu poate în nici un fel numită norocoasă, deşi parcă fortuna este de partea lor şi îi va ajuta să clarifice unele situaţii neplăcute. De la începutul săptămînii o să vă pară că nimeni nu vă ia în seamă şi nu vă apreciază meritele, ceea ce ar putea serios să vă indispună şi să vă debusoleze. Or, cu o asemenea stare de spirit nici o treabă nu va spori, agravînd situaţia. De aceea, mai întîi de toate trebuie să vă luaţi viaţa în propriile mîini şi să acţionaţi, în pofida tuturor circumstanţelor, anume aşa cum găsiţi de cuviinţă.

SĂGETĂTORII vor avea parte de un început de săptămînă greu şi obositor. Va trebui să îndepliniţi un lucru de care v-aţi săturat, dar pe care nu-l puteţi lăsa. Situaţia se va limpezi în urma unei întîlniri romantice mai aproape de mijlocul săptămînii. De bine ar putea fi şi comunicarea cu o persoană agreabilă sau într-o mică companie de prieteni. Asemenea evenimente sînt nu numai plăcute, dar şi folositoare pentru starea dvs. spirituală, fiind cu perspectivă. Deosebit de favorabil pentru chestiuni de familie şi odihnă este week-end-ul.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!