ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 8-14 iunie

13:02 | 03.06.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNILOR astrele le recomandă să acorde la începutul săptămînii mai multă atenţie familiei şi menajului. Nu pentru că aici s-ar aştepta probleme, ci dimpotrivă, pentru că anume chestiunile familiale vor derula bine, fiind necesar să le dezvoltaţi, deoarece ulterior veţi fi ocupaţi de altceva. Mijlocul săptămînii este perioada cînd trebuie să vă ascultaţi intuiţia şi să vă conduceţi nu de dorinţe spontane sau de scopuri ce vă sînt străine, dar de propria vocaţie autentică pe care o veţi descoperi în aceste zile. Există toate şansele să vă autocunoaşteţi mai bine, dacă veţi rezerva timp pentru reflecţii.

Pentru VĂRSĂTORI săptămîna promite să fie destul de interesantă şi bogată în evenimente, ceea ce nu înseamnă că va fi una simplă şi în exclusivitate favorabilă. Ţineţi cont de orice sfat sau recomandare, chiar dacă acestea nu se potrivesc întocmai părerii dvs. Toate au să vă fie de folos în a doua jumătate a săptămînii care va cere de la dvs. acţiuni energice, decizii de sine stătătoare, mişcări înainte şi dezvoltare. Vă aşteaptă noi descoperiri, schimbări în viaţă, iar punctul final al acestei căi depinde doar de corectitudinea faptelor dvs. şi dorinţa de-a face ceva pentru sine.

PEŞTILOR astrele le recomandă să fie deosebit de prudenţi la începutul săptămînii, deoarece există probabilitatea unor neplăceri mici, dar supărătoare, unor ticăloşenii şi bîrfe. Fiţi atenţi cînd vă alegeţi compania, mai ales la mijloc de săptămînă, cînd poate fi plănuită o întîlnire sau o serată. Aţi putea petrece bine timpul, însă este posibil ca un răuvoitor să vă strice dispoziţia. Pentru iniţiative şi idei noi este bun week-end-ul, cînd veţi fi plini de puteri şi abnegaţie, doar că un pic impulsivi, de aceea este necesar să găsiţi o aplicare energiei ce vă copleşeşte.

BERBECILOR le-ar fi de bine în această săptămînă să-şi facă regulă în sistemul nervos, or, pentru aceasta va fi nevoie de o mică pauză în afaceri sau de reducerea responsabilităţilor. Succesele în business, chiar dacă vă bucură, totuşi vă răpesc prea multe forţe şi nu se potrivesc lumii dvs. interioare. Pentru o stare de armonie va trebui să schimbaţi multe lucruri, iar aceste modificări vor fi cardinale, atingînd toate sferele vieţii dvs. Ele se vor produce indiferent de dorinţele şi eforturile dvs. Or, dacă nu veţi ţine cont de propria intuiţie, schimbările ar putea fi mai puţin favorabile decît v-aţi dori.

TAURILOR le-ar fi de bine să acorde atenţie menajului, treburilor ce au loc în familie şi necesităţilor rudelor. Sînteţi tentaţi să vă ocupaţi de chestiuni financiare şi să întreprindeţi măsuri pentru îmbunătăţirea situaţiei materiale, considerînd că aceasta o să vă aducă linişte şi satisfacţie. Însă dacă vă veţi gîndi mereu la sine, atunci faptul poate avea consecinţe negative. Relaţiile cu cei din jur s-ar putea strica, iar dvs. riscaţi să rămîneţi lîngă covata spartă.

GEMENII nu-şi vor putea aplica în această săptămînă spiritul activ ce îi caracterizează. Astrele recomandă să renunţaţi la orice treburi şi mai ales să nu luaţi nici un fel de decizii. Perioada se potriveşte pentru planificări liniştite şi o pauză în aşteptarea circumstanţelor mai bune. Problemele financiare nu vor găsi rezolvare şi va trebui să vă gîndiţi mai serios la economisire, deoarece la ora actuală pentru dvs. este mai lesne să cheltuiţi mai puţin decît să cîştigaţi mai mult. Pentru soluţionarea problemelor vitale, bizuiţi-vă pe propria intuiţie şi luciditatea spirituală – răspunsul va veni de unde nici nu vă aşteptaţi.

RACII vor trebui să acorde atenţie afacerilor financiare curente, achitării facturilor, întoarcerii datoriilor, calculării veniturilor şi cheltuielilor – toate le vor fi de folos. Mijlocul săptămînii este benefic pentru familie, consolidarea relaţiilor, planificarea viitorului, precum şi pentru vizite la rude sau primirea oaspeţilor. Week-end-ul se arată a fi bogat în noi idei şi pasiuni, dar care, în acelaşi timp, se pot solda cu conflicte de interese, dacă nu veţi fi suficient de atenţi faţă de păreri sau doleanţe străine.

LEII în această săptămînă vor fi în apele lor – plini de idei şi de dorinţa de a le îndeplini, mai ales cu mîni străine. Demonstrarea capacităţilor organizatorice şi de lider o să vă fie de folos în orice treabă, dar relaţiile cu anumite persoane s-ar putea şubrezi, de vreme ce nu toţi vă agreează opiniile şi tendinţele. Deosebit de bogat în conflicte va fi începutul săptămînii, însă insistenţa şi entuziasmul dvs. au să vă permită cu uşurinţă să faceţi faţă situaţiei (poate nu întotdeauna prin metode umaniste).

FECIOARELE vor fi comunicative, tentate să flirteze, iar dacă discuţia nu ţine de business, atunci să poarte reuşit negocieri. La mijloc de săptămînă aveţi toate şansele să vă faceţi noi prieteni influenţi şi parteneri de succes, fapt ce o să vă impulsioneze afacerile. Chiar dacă nu aveţi o afacere proprie, iar în cercul dvs. nu se regăsesc oligarhi, cunoştinţele din această săptămînă vor fi cu perspectivă şi au să vă permită o îmbunătăţire a situaţiei materiale, soluţionînd multe probleme ce v-au apăsat mai înainte. Week-end-ul dedicaţi-l odihnei binemeritate.

BALANŢELOR săptămîna li se potriveşte pentru odihnă şi veselii. La început de săptămînă ar fi bine să vă adunaţi cu prietenii, să organizaţi serate şi călătorii comune, iar week-end-ul să-l dedicaţi relaxării în linişte. În această perioadă sînt posibile considerabile venituri băneşti sau premii care sînt binemeritate. De asemenea, s-ar putea întîmpla ceva ce dvs. aşteptaţi demult şi spre ce aspiraţi. Vine timpul să strîngeţi roadele activităţii dvs. Or, dacă pe bune aţi depus eforturi şi stăruinţă, atunci şi rezultatele vor fi pe măsură. În această săptămînă nu merită să întreprindeţi careva acţiuni, trebuie doar să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de ceea ce aţi meritat.

SCORPIONII vor avea o săptămînă plină de sentimentalism. Principalele vor fi emoţiile şi noile relaţii, de aceea restul evenimentelor puţin au să vă intereseze. În această perioadă veţi face cunoştinţă cu o persoană necunoscută, de care au să vă lege nişte sentimente destul de puternice. Indiferent de faptul dacă sînteţi acum în nişte relaţii sau nu, veţi fi dornici de o nouă pasiune, pe care soarta v-o oferă cu bucurie. S-ar putea să aveţi de făcut o alegere dintre cîţiva oameni.

SĂGETĂTORILOR astrele le recomandă să fie ordonaţi în gînduri şi fapte, să nu-şi facă griji pentru fleacuri, oricît de importante nu le-ar părea. Fiecare eveniment trebuie apreciat la justa valoare, calculat şi echilibrat, fără a exagera sau a subestima ceva. Această înţelepciune este actuală pentru dvs. anume în această săptămînă şi o să vă permită să vă păstraţi calmul şi bunăstarea în familie şi la serviciu. În această perioadă nu merită să căutaţi adevărul sau să vă revendicaţi drepturile, uneori este bine să lăsaţi faptele în zbor liber, fără a vă implica cumva.

(Editor L. Alcază)

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!