ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou grup de voluntari ai Corpului Păcii au sosit în R. Moldova

16:31 | 04.06.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 4 iun. /MOLDPRES/. Un grup de 69 de voluntari americani ai Corpului Păcii au sosit ieri în Republica Moldova, relatează MOLDPRES.

Acesta este al 30-lea grup de voluntari americani care va activa timp de doi ani în sate şi oraşe din R. Moldova în programe de predare a limbii engleze, educaţie pentru sănătate, dezvoltare regională şi organizaţională şi promovare a businessului rural.

Înainte de a-și  începe serviciul, voluntarii vor avea un curs de instruire de zece săptămîni, timp în care vor studia limba română sau rusă și vor învăţa despre cultura Moldovei.  

Corpul Păcii este o organizaţie guvernamentală americană, creată în 1961 cu scopul promovării păcii şi a prieteniei între popoare. În Republica Moldova Corpul Păcii activează din anul 1993.

(Reporter C. Russu, editor M. Jantovan) 

 

img15003773

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!