ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 13-19 iulie

09:38 | 08.07.2015 Categorie: Horoscop

Pe CAPRICORNI  îi aşteaptă schimbări, deoarece le-a venit timpul să se învioreze, să se trezească la o nouă viaţă pentru că nu se poate să stagneze într-un singur loc, fie acesta bun sau rău. Cursul vieţii vă va impune să le modificaţi pe toate, schimbîndu-vă şi dvs. înşiși pentru că toate sînt într-o perpetuă mişcare. Astfel de fapte vă aşteaptă în următoarea săptămînă, însă, desigur, lucrurile nu se vor consuma în acest scurt răstimp. Va trebui să vă mobilizaţi şi să schiţaţi sarcini pe care realizîndu-le veţi ajunge la bunăstare şi linişte.

VĂRSĂTORII vor lăsa în trecut evenimentele ce le-au tulburat sufletul. Pentru dvs. vine o perioadă de contemplare liniştită, cu emoţii echilibrate, cînd nu-i nici tristeţe, nici bucurie, lipsind şi necesitatea de-a schimba ceva. Perioada de calm este bună pentru meditaţii, dar contribuie şi la o soluţionare  mai bună a problemelor de serviciu. În afaceri va trebui să vă uniţi pentru a vă mişca mai activ şi cu încredere înainte. În faţa dvs. se deschid perspective, iar noile iniţiative vor necesita forţe suplimentare.

PEŞTII sînt  liniştiţi, de vreme ce nu-i nimic ce-ar putea să-i dezechilibreze în această săptămînă. Vine acea perioadă cînd dvs. aţi putea schimba emotivitatea pe un curs tihnit al vieţii, pe armonie şi stabilitate, iar cînd veţi ajunge în această stare îi veţi putea ajuta cu sfaturi pe alţi oameni. Liniştea şi bunăstarea sînt foarte importante, deşi şi acestea ar trebui să fie cu măsură. Folosiţi-vă de moment pentru a vă odihni şi a vă restabili puterile, numai fără a vă distrage asupra fleacurilor ce nu merită atenţie.

BERBECII mizează prea mult pe propria raţiune, încercînd să rezolve cu ajutorul unei banale gîndiri logice toate problemele, indiferent de caracterul şi originea acestora, să caute motive, urmări şi elaborînd strategii. Drept că dvs. reuşiţi să calculaţi bine paşii, însă în această săptămînă soarta aşteaptă de la dvs. absolut altfel de acţiuni. Socotelile insensibile ar putea doar să agraveze relaţiile cu cei din jur, ba chiar să le încurce definitiv – este necesar să vă deprindeţi să lăsaţi evenimentele să decurgă liber.

Pentru TAURI sfîrşitul acestei săptămîni se arată a fi emoţional satisfăcător şi fericit în plan familial, fiind posibilă şi o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Numai că pentru a le obţine pe toate este nevoie în primul rînd să vă clarificaţi în propria fire, în dorinţele şi pasiunile ascunse, învăţînd să înţelegeţi şi să vă stăpîniţi lumea interioară. În această perioadă este indicat să vă ocupaţi de autocunoaştere şi studierea ştiinţelor misterioase, psihologiei şi filosofiei. Ţineţi-vă sentimentele sub control, însă nu le pitiţi prea departe.

GEMENILOR astrele le recomandă să înceteze să umble cu capul  în nori şi să se ocupe de probleme  mai aproape de realitate, adică de afaceri imobiliare sau alte valori materiale. De asemenea, vă aşteaptă un şir de chestiuni juridice, însă fiţi atenţi faţă de toate contractele  încheiate. În această săptămînă va fi cu succes tot ce este legat de perfectarea actelor pentru imobile şi alte valori materiale de proporţii, fapt ce-o să vă deschidă  perspective pentru începerea unui nou tip de activitate. Numai că planuri trebui să faceţi după ce aţi semnat acordurile  necesare şi nu înainte.

RACII vor ajunge la o situaţie financiară stabilă, cînd cheltuielile coincid cu veniturile. Asemenea echilibru poate fi uşor spulberat dacă veţi fi lipsiţi de măsură în consum, însă cu o atitudine înţeleaptă aţi putea s-o duceţi mult şi bine într-o veselie. A doua jumătate a  săptămînii este deosebit de favorabilă pentru dvs., mai ales în sfera emoţională.

Pe LEI îi aşteaptă frămîntări, cînd va fi destul de greu să ia o decizie corectă, deoarece vor fi plini de emoţii şi pasiuni şi vor putea deveni ușor victime ale erorilor şi rătăcirilor. S-ar părea că aveţi în faţă multe opţiuni, însă acestea nu sînt  altceva decît iluzii, imaginaţii şi rezultate ale neînţelegerii situaţiei sau lipsa dorinţei de-a percepe adecvat realitatea. În afaceri ar fi bine să vă permiteţi o pauză pentru odihnă – şi aşa aţi obţinut multe, mulţumiţi-vă cu ceea ce aveţi. Week-end-ul este potrivit pentru activităţi  operative.

Pentru FECIOARE aceasta este o săptămînă importantă, deşi la prima vedere parcă n-ar părea. Va trebui să faceţi o alegere serioasă, mai ales că alegînd una este necesar să renunţaţi la alta, ceea ce nu este deloc simplu. Aceasta este valabil atît pentru chestiuni de serviciu, cît şi pentru soluţionarea unei ecuaţii amoroase. Pentru o opţiune corectă va trebui să apelaţi la subconştient şi sentimente. Sînteţi în stare să le înţelegeţi pe toate la nivel intuitiv şi n-aveţi nevoie de sfaturile altor oameni.  

BALANŢELOR le-ar putea zîmbi norocul în afaceri financiare. Încheiaţi cu încredere contracte şi deschideţi noi companii. Este o perioadă favorabilă pentru iniţiative în viaţa materială, numai că nu merită să aşteptaţi reuşite momentane, totul are nevoie de timp. Pe de altă parte, în plan emoţional n-o să vă meargă prea bine. O să vă simţiţi singuratici şi părăsiţi, deşi mai corect ar fi de spus că dvs. înşiși v-aţi îndepărtat de oameni. Oricum, chiar şi din această situaţie se pot  trage foloase  pentru sine.

SCORPIONII vor fi copleşiţi de un val de tiranie, simţind puterea în mîini şi începînd s-o aplice totalmente. Aceasta se va exprima prin noi iniţiative, acţiuni îndreptate spre îmbunătăţirea viitorului şi dezvoltării personale. Singurul fapt  ce-ar putea să vă strice este o anumită incertitudine, lipsa înţelegerii clare care anume cale trebuie s-o urmaţi şi unde este nevoie de eforturi. Străduiţi-vă să vă concentraţi asupra unui lucru şi atunci vă aşteaptă succesul.

SĂGETĂTORII le au pe toate în mîini, deşi cunosc şi singuri acest lucru – fraza demult a devenit deviza vieţii lor, iar această săptămînă doar o confirmă. În prima jumătate a perioadei  aţi putea deveni o victimă a înşelăciunii, dacă veţi fi neatenţi, iar dacă veţi fi peste măsură de prudenţi, atunci aţi putea aranja de sine stătător o afacere nu prea cinstită, dar profitabilă pentru dvs. Însă indiferent ce s-ar întîmpla, week-end-ul este benefic pentru dvs. Vă aşteaptă confort în familie şi stabilitate în toate domeniile, mai ales în treburi legate de serviciu. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!