ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PL și-a desemnat cei patru miniștri

09:13 | 25.07.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. PL și-a desemnat miniștrii în noul Executiv. Anunțul a fost făcut de președintele liberalilor Mihai Ghimpu, aseară, în cadrul unei emisiuni TV, relatează MOLDPRES.

Potrivit lui Ghimpu, cele patru ministere care au revenit liberalilor vor fi conduse de membri activi ai formațiunii.

Astfel Ministerul Apărării îl va avea la cîrmă pe Anatol Șalaru, Ministerul Mediului - pe Valeriu Munteanu, Ministerul Transporturilor - pe Iurie Chirinciuc, iar cel al Educației va fi condus Corina Fusu.

În noul Guvern funcțiile de miniștri ai Finanțelor, de Interne,  Agriculturii, Tineretului, Afacerilor Externe dar și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei vor reveni liberal-democraților. Iar PD-ul se va alege cu ministerele Justiției, Construcțiilor și Dezvoltării Regionale, Culturii, Sănătății, Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor și cel al Economiei.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img15004975

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!