ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale

11:42 | 27.07.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. În urma ploilor torenţiale de ieri, însoţite de grindină și vînt puternic, în mai multe localităţi din ţară au fost provocate prejudicii, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, în localităţile Sărăteni, Leuşeni şi Ivanovca din raionul Hînceşti ploaia a afectat culturi agricole şi acoperişurile mai multor case de locuit, iar în Cotul Morii vîntul a deteriorat acoperişurile a 25 de case.

Totodată, prejudicii au fost înregistrate şi în mai multe localităţi din raionul Donduşeni. În Pocrovca, Teleşeuca şi Crişcăuţi ploaia a distrus o parte din culturile agricole şi acoperişurile caselor. În satul Ţaul vîntul a smuls ţigla metalică a unui depozit de cereale pe o suprafaţă de 175 de metri pătraţi.

Comisiile teritoriale pentru situaţii excepţionale urmează să estimeze valoarea prejudiciilor materiale provocate.

(Reporter P. Beregoi, editor M. Jantovan)

 

img15005001

 

 
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!