ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit în prima ședință

14:06 | 28.07.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău (CMC) s-a întrunit astăzi în prima ședință, după alegerile locale generale din luna iunie, în cadrul căreia au fost aleși președinții fracțiunilor, informează MOLDPRES.

Astfel, din noua componența CMC vor face parte 19 consilieri de la PSRM conduși de Ion Ceban, 17 consilieri din partea PL, în frunte cu Ion Ciobanu, șase consilieri de la Blocul electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova-Iurie Leancă” îl vor avea președinte pe Oazu Nantoi, trei consilieri de la PCRM vor fi conduși de Vasile Chirtoca, trei consilieri de la Partidul Nostru în frunte cu Elena Panuș, doi consilieri de la PLDM şi unul de la PD.

Tot astăzi funcționarii au primit legitimația de consilier în cadrul CMC, iar Dorin Chirtoacă - legitimația de primar general al municipiului Chișinău.

Următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău urmează să aibă loc pe 3 septembrie pentru a forma comisiile de resort.

(Reporter P. Beregoi, editor A. Răileanu)

img15005035

img15005035

img15005035

 

 
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!