ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În UTA Gagauz-Yeri a fost aleasă cea mai bună bancă

12:09 | 29.07.2015 Categorie: Regiuni

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. În UTA Gagauz-Yeri s-a încheiat concursul „Cel mai bun antreprenor al anului 2014”, în cadrul căruia au concurat companii, întreprinderi mici şi mijlocii, antreprenori individuali, bănci şi societăţi de asigurări. Cîştigătoarea la categoria „Cea mai bună bancă prezentă în Găgăuzia” a fost desemnată Filiala BC „Moldova Agroindbank” SA din or. Ciadîr-Lunga, comunică MOLDPRES.

Diploma pentru locul I a fost înmînată directorului Filialei, Ana Gospodinova, ieri, în cursul unei ceremonii festive ce a avut loc în or. Comrat. Concursul este organizat anual de către administraţia autonomiei găgăuze.      

Distincţia oferită Filialei Ciadîr-Lunga a MAIB este apreciată de către echipa acesteia, dar şi de conducerea băncii drept o confirmare a strategiei eficiente de dezvoltare a băncii la nivelul întregii reţele de distribuţie. Prezent la ceremonie, vicepreşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Oleg Paingu, a menţionat că, în pofida concurenţei acerbe din regiune pe segmentul bancar, aici fiind prezente toate băncile comerciale din ţară, Filiala Ciadîr-Lunga a BC „Moldova Agroindbank” SA reuşeşte să atingă indici remarcabili de activitate.

Astfel, la data de 1 iulie curent, portofoliul de clienţi al filialei a depăşit 5230 de persoane juridice şi fizice. Soldul creditelor a însumat cca 106 mln de lei, iar cel al depozitelor 124 mln de lei la data desfăşurării concursului, toţi indicatorii fiind net superiori celor ai concurenţilor şi în creştere faţă de perioada similară precedentă.    

(Editor M. Jantovan)     

img15005057

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!