ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a încheiat sesiunea de primăvară-vară

16:01 | 31.07.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Deputații vor ieși de mîine în vacanță după ce Legislativul și-a încheiat astăzi activitatea pentru sesiunea de primăvară-vară, informează MOLDPRES.

Ultima ședință din sesiune s-a încheiat tradițional cu discursurile liderilor de fracțiuni dar și al speakerului Andrian Candu.

Politicienii din partidele pro-europene și-au îndemnat colegii din opoziție să fie mai cooperanți, nu doar să critice și au anunțat că se vor întoarce la muncă chiar mai devreme decît prevede regulamentul Parlamentului, dacă va fi nevoie.

Sesiunea parlamentară de primăvară-vară 2015 va rămîne în istoria R. Moldova fiind unica dată cînd pe parcursul unei perioade scurte de timp au fost învestite două Guverne.

Potrivit legii, deputații urmează să revină la muncă în luna septembrie.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img15005121

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!