ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipă moldoveană de fotbal feminin (U-17) a devenit premiantă

13:49 | 01.08.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. Selecţionata Moldovei la fotbal feminin Under-17 s-a clasat ieri pe locul doi la turneul de dezvoltare UEFA, desfășurat sub egida Federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

Lotul național a învins cu scorul 3-1 reprezentativele Azerbaidjanului și Bulgariei și a cedat în ultimul meci cu 0-4 reprezentativei Letoniei, situată pe primul loc.

Echipa moldoveană, pregătită de Cristina Samson a evoluat în partida de ieri în următoarea componență: Margarita Panova, Liubov Sanjura, Ana Arnautu, Iulia Petelca, Irina Jupanova (Alexandra Trofimov, 17), Antonela Cojocari, Carolina Ţabur, Valeria Naumenco (Anastasia Melnic, 17), Valeria Mînăscurtă, Alexandra Darovan (Veronica Cojuhari, 18), Ecaterina Dimitrişina (Valentina Lohin, 58).

Turneul se desfășoară în Republica Moldova cu începere din anul 2012, fiind o parte componentă a programului UEFA de dezvoltare a fotbalului feminin.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img15005142

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!