ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Milsami a cedat formației franceze Saint-Etienne

11:29 | 28.08.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană de fotbal Milsami Orhei a cedat ieri, în deplasare, cu scorul 0-1, formației franceze Saint-Etienne în meciul retur din play-off-ul Ligii Europa, părăsind competiția, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Corgnet în minutul 15.

La conferința de presă de la finele întîlnirii antrenorul echipei Milsami, Iurie Osipenco, a declarat că trebuie să fim realiști, să privim lucrurile așa cum sînt de facto. ”Mulțumesc elevilor mei pentru  curajul cu care au luptat. Am avut aproximativ un sfert de oră cînd ne-am creat cîteva ocazii bune de a înscrie, dar ne mai lipsește experiența necesară. Să fim realiști. Saint-Etienne este o formație mult mai puternică. Ea a învins pe merit. Noi vom învăța multe lucruri din această înfrîngere. În primul rînd, trebuie să avem un compartiment ofensiv mai competitiv”, a spus tehnicianul.

În primul meci, disputat la Orhei, a fost înregistrat un rezultat de egalitate (1-1). Milsami este ultima echipă moldoveană care a fost eliminată din turneele intercluburi europene, ediția curentă. Ea a debutat în faza preliminară a Ligii Campionilor, învingînd formația bulgară Ludogoreț cu scorul general 3-1, apoi i-a cedat echipe albaneze Skenderbey (0-2, 0-2).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img15005703

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!