ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționata Moldovei la fotbal Under-21 a fost învinsă de echipa Letoniei

10:58 | 12.10.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Selecționata Moldovei la fotbal Under-21 a suferit înfrîngere cu scorul 0-3 în meciul disputat cu reprezentativa Letoniei în cadrul preliminariilor Campionatului European, ieri, la stadionul din Orhei, relatează MOLDPRES.

Experții consideră că eșecul a fost determinat, în mare măsură, de absența unor jucători în lot. ”Fără Valeriu Macrițchi, Radu Mîțu, ambii accidentați, Dan Spătaru, convocat la echipa națională, jocul elevilor lui Dănuț Oprea n-a mai avut forța demonstrată în partida anterioară cu reprezentativa Muntenegrului, în care am învins”, a opinat atașatul de presă al Federației Moldovenești de Fotbal Victor Daghi.

În urma înfrîngerii, echipa Moldovei a coborît pe locul cinci în clasament, avînd 4 puncte adunate. Același punctaj a acumulat și echipa Cehiei, următoarea adversară a ”tricolorilor”. Partida se va desfășura pe 16 noiembrie.

Clasamentul grupei este condus de formația Belgiei (9 puncte). Liderul este urmat de echipele Maltei (5 puncte), Letoniei și Muntenegrului, ambele cîte 4 puncte.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15006804

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!