ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Valeriu Streleţ s-a întîlnit cu Preşedintele României Klaus Iohannis

20:54 | 13.10.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Aflat într-o vizită de lucru la Bucureşti, Prim-ministrul Valeriu Streleţ a avut astăzi o întrevedere cu Preşedintele României Klaus Iohannis. Cei doi oficiali au discutat despre dezvoltarea relațiilor bilaterale si agenda europeană a Republicii Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.

Președintele Klaus Iohannis a reiterat sprijinul României pentru Republica Moldova, procesul de reforme și parcursul european al țării noastre. 

Interlocutorii s-au referit, de asemenea, la implementarea proiectelor bilaterale în domeniul economic și energetic. 

Premierul moldovean a exprimat gratitudine pentru sprijinul constant acordat ţării noastre din partea României pentru a asigura continuitatea reformelor şi promovarea obiectivului european al Republicii Moldova.

(Editor M. Jantovan)

img15006859

img15006859

img15006859

img15006859

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!