ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul municipiului Bălți Renato Usatîi a fost reținut de organele de drept

16:44 | 24.10.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Bălți Renato Usatîi a fost reținut și audiat de organele de drept fiind suspectat de violarea secretului corespondenței, informează MOLDPRES.

Politicianul a fost reținut în seara zilei de ieri de către mascații de la SIS și dus pentru audieri la Procuratură. În aceeași seară oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul și la sediul partidului pe care îl conduce Usatîi.

Astăzi avocații politicianului au susținut o conferință de presă în care au anunțat că liderul Partidului Nostru a spus procurorilor de unde a luat înregistrăile.

Anterior Renato Usatîi a publicat pe contul său de pe o rețea de socializare o serie de înregistrări ale convorbirilor dintre liderul PLDM Vlad Filat și primarul orașului Orhei Ilan Shor, dar și înregistrări cu discuții ale șefului statului Nicolae Timofti și ale ministrului de Interne Oleg Balan.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

 

img15007150

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!