ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Iurie Osipenco a revenit la echipa Milsami

12:18 | 17.11.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Antrenorul Iurie Osipenco a revenit ieri la echipa de fotbal Milsami Orhei, campioană națională en-titre, relatează MOLDPRES.

Asta după ce în urmă cu două săptămîni el și-a anunțat demisia. ”Jucătorii echipei evoluează în prezent doar în proporție de 50 la sută din potențialul lor. Ei trebuie motivați altfel de cineva care va veni în locul meu. Este foarte greu să lupți cu situațiile ce apar în fotbal, dar, în special, cu  cele din culisele lui. Acestea-c cauzele demisiei”, a declarat atunci într-o conferință de presă tehnicianul.

Milsami nu înregistrase nici o victorie în ultimele cinci meciuri din campionatul național sub conducerea sa. În etapa precedentă ea i-a cedat cu scorul 0-1 și echipei Sheriff Tiraspol.

Fiind antrenată de Iurie Osipenco, Milsami a cucerit anul trecut în premieră titlul de campioană națională, obținînd dreptul de a concura în preliminariile Ligii Campionilor. Spre surprinderea multor experți, ea a depășit în prima fază campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad cu scorul general 3-1, dar a cedat în următoarea etapă formației albaneze Skenderbey (0-2, 0-2). În play-off-ul Ligii Europa Milsami a jucat în continuare cu Saint-Etienne (Franța), fiind eliminată din competiție cu 1-1 și 0-1. În prezent Milsami se situează pe locul 7 în clasament cu 17 puncte acumulate după 14 etape.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img15007872

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!