ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 23-29 noiembrie

12:54 | 18.11.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor fi nevoiţi să lupte în repetate rînduri pentru locul sub soare. Dacă vă doriţi stabilitate şi linişte în casă, atunci în primul rînd va trebui să vă revendicaţi propriile poziţii, mai ales că dispuneţi din plin de puterile necesare. De asemenea, în interiorul dvs. se vor trezi sentimente care au să vă permită să dezvoltaţi nişte relaţii sau să legaţi altele noi. În acelaşi timp, veţi fi în stare să vă controlaţi cu uşurinţă emoţiile şi să nu vă lăsaţi prinşi în mreaja unor contacte spontane ori împovărătoare.

VĂRSĂTORILOR astrele le recomandă să nu planifice nimic, mai ales în sfera romantică. Aveţi încredere în propria intuiţie care o să vă conducă spre rezultatele dorite. Lăsaţi-vă duşi de valul emoţiilor şi sentimentelor, deconectaţi raţiunea şi tot ce veţi obţine va depăşi aşteptările. Săptămîna este prielnică pentru stabilirea unor noi relaţii, dar şi mai favorabilă pentru dezvoltarea celor vechi, consolidarea sau crearea familiei. În această perioadă sînt pronunţate asemenea calităţi de-ale dvs. ca înţelegerea, compasiunea şi dorinţa de-ai ajuta pe alţii.

PEŞTII vor avea parte de o perioadă benefică, mai ales nativii cu fire militantă, pasionaţi de călătorii, precum şi cei care s-au deprins să facă totul cu propriile puteri, mizînd doar pe sine. Mişcaţi-vă cu îndrăzneală înainte, nici un fel de piedici n-au să vă oprească. În faţa dvs. se deschid noi posibilităţi, căi nedescoperite şi nu vă rămîne decît să valorificaţi această oportunitate cu drumuri necunoscute, dar captivante. De asemenea, săptămîna este favorabilă pentru iniţiative financiare, lansarea unei afaceri sau investiţii profitabile.

BERBECII vor avea o săptămînă cu evenimente cu tentă materială. Veţi fi antrenaţi în afaceri legate de amenajarea casei, dezvoltarea posibilităţilor financiare, punînd la punct mai multe chestiuni din domeniu. La început de săptămînă aţi putea avea nişte venituri băneşti, necesare pentru investiţii în căminul familial. Probabil este vorba de cumpărarea unor obiecte de uz casnic sau alte cheltuieli în acest sens. În schimb, în a doua jumătate a săptămînii va trebui să fiţi mai cumpătaţi şi să vă calculaţi bine bugetul, altminteri riscaţi să dezechilibraţi situaţia financiară.

TAURII vor fi nevoiţi să treacă printr-o încercare deloc uşoară, care va avea impact asupra vieţii lor personale, afectînd relaţiile în familie sau cu oameni foarte apropiaţi. La început de săptămînă toate vor derula destul de bine, fără divergenţe şi neînţelegeri. Însă o asemenea idilă poate fi doar o aparenţă şi atunci toate conflictele nerezolvate împreună cu emoţiile negative acumulate în interiorul dvs. vor erupe, lăsînd urmări serioase. Astrele vă recomandă să nu adunaţi obide şi supărări, clarificîndu-le pe toate în timp util.   

GEMENILOR nu le-ar strica să-şi pună la punct emoţiile ce i-au copleşit în ultimul timp, să găsească nişte soluţii paşnice şi să se calmeze. Săptămîna vă va oferi evenimente care au să vă permită să vă stăpîniţi emoţionabilitatea, înţelegîndu-vă mai bine propria fire. Uneori, veţi crea impresia că sînteţi inhibaţi, rezervaţi şi închişi, ceea este doar o aparenţă. Perioada nu este potrivită pentru comunicarea cu alte persoane, deoarece ar putea să vă dezechilibreze, atît în context pozitiv, cît şi negativ. Dedicaţi mai mult timp pentru sine.

RACII vor trebui să jertfească ceva, dacă şi-au pus scopuri serioase şi tind să cucerească culmi nemaivăzute, or, s-ar putea ca jertfele să fie cerute cu mult timp înainte de primele semne ale rezultatelor dorite. În această săptămînă veţi avea o capacitate sporită de muncă, cu atracţii financiare, interes faţă de valori materiale şi posibilităţi de a le obţine. Evenimentele ar putea fi cu succes în afaceri, dar numai pentru nativii care sînt gata să meargă înainte pînă la capăt, în pofida tuturor circumstanţelor nefericite, deoarece în acest proces riscaţi să aveţi şi pierderi semnificative, fie şi din alte domenii.

LEII vor avea o săptămînă deloc simplă. Chiar din primele zile veţi fi dezamăgiţi de evenimentele ce se produc în jurul dvs. Aţi putea cădea în depresie din cauza slăbirii forţelor vitale şi pierderii încrederii în oameni. Lumea va fi percepută în culori sumbre, fapt alimentat şi de insuccese financiare. În această perioadă evitaţi jocurile de noroc sau orice afaceri legate de bani. Linişte sufletească şi echilibru veţi găsi în cercul rudelor şi prietenilor apropiaţi.

FECIOARELOR s-ar putea să le joace festa propria emoţionabilitate. Pe de o parte sînteţi deschişi lumii, pătrunşi de sentimente puternice, dornici să vă realizaţi dorinţele şi fanteziile, mai ales că dispuneţi de forţe suficiente pentru aceasta. De cealaltă parte, s-ar putea să aveţi prea multe vise şi să vă rătăciţi în diversitatea de aspiraţii, uneori iluzorii, astfel încît să nu reuşiţi să faceţi alegerea corectă. Căutaţi puteri şi hotărîre ca să vă orientaţi în direcţia potrivită.

Pe BALANŢE le aşteaptă o săptămînă foarte favorabilă. În casa dvs. se aşteaptă o mulţime de evenimente pline de bucurie, în primul rînd fericite în plan emoţional. Unele se vor produce fără anumite motive, premise sau condiţii. În acelaşi timp, ar putea apărea diferite tentaţii şi exces de zel în mîncare şi veselii. Toate acestea fac bună dispoziţie, însă ulterior pot înrăutăţi starea de sănătate. Bucuraţi-vă de viaţă, dar cu măsură.

SCORPIONII  îşi vor petrece săptămîna soluţionînd probleme legate de bunăstare financiară, cîştigarea banilor şi îmbunătăţirea situaţiei materiale. Asemenea tendinţe pot să vă facă să nu observaţi în viaţă altceva decît lucrul, profitul, devenind sclavul valorilor materiale. Banii nu vor veni de la sine, ei vor trebui munciţi, ceea ce o să vă reuşească de minune în această perioadă, însă va trebui să uitaţi de odihnă şi alte bucurii de-ale vieţii.

SĂGETĂTORII  vor avea o săptămînă cu evenimente importante şi schimbări cardinale. Va trebui să faceţi o alegere sau să întreprindeţi acţiuni care se vor solda cu rezultate serioase. Ca urmare, ori veţi obţine pace, linişte şi căldura căminului familial ce poate deveni prea confortabilă şi obositoare, ori vă veţi debarasa de această povară, fie şi plăcută, şi veţi deveni liberi. Să rupeţi legătura cu trecutul, mişcîndu-vă înainte pe căi necunoscute sau să rămîneţi în aceeaşi situaţie în care vă aflaţi acum, amenajînd ceea ce aveţi – alegerea vă aparţine.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!