ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 30 noiembrie - 6 decembrie

13:32 | 25.11.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII îşi vor putea aplica viclenia şi agerimea. Sînteţi plini de puteri care vă vor permite în această săptămînă să începeţi cu energie noi activităţi. Acestea ar putea fi legate de orice domeniu din viaţa dvs. şi orice activitate o să vă meargă ca din apă. Perioada nu se arată a fi cu rezultate, deoarece pentru aceasta este nevoie de vreme, însă pentru a face primul pas şi a le planifica pe toate este tocmai timpul potrivit. Uneori va trebui să daţi dovadă de abilitate pentru că nu chiar totul poate fi făcut prin insistenţă.

VĂRSĂTORILOR astrele le recomandă să-şi păstreze liniştea sufletească. Nu merită să daţi dovadă de activism, să încercaţi să obţineţi ceva în această săptămînă sau să schimbaţi calea ce vă este sortită, deşi vă aşteaptă schimbări serioase şi pe alocuri dureroase. Acest fapt trebuie să-l conştientizaţi şi să-l acceptaţi, or, atunci toate modificările se vor armoniza cu viaţa dvs. şi veţi putea trăi în condiţii schimbate. Ocupaţi o poziţie de aşteptare, meditaţi, dar fără a acţiona. Aşteptaţi pînă cînd situaţia se va clarifica şi se va aranja într-un mod favorabil. Aţi putea avea parte de un sfat de sus, care ar putea să vă vină în vis sau ca o clarviziune.

PEŞTII trebuie să nu cadă în deznădejde, chiar dacă sînt copleşiţi de povara problemelor, grijilor şi obligaţiilor. În această săptămînă n-o să vă fie uşor, dar veţi avea posibilitatea să le scoateţi pe toate în capăt, îndeplinind sarcinile puse. De la dvs. se vor cere sîrguinţă şi insistenţă, altfel nu veţi putea atinge scopul propus. Fiţi hotărîţi şi implicaţi-vă totalmente în evenimente, nu lăsaţi treburile pentru altă dată şi vă veţi convinge cît de uşor şi rapid pot fi toate făcute, spre bucuria tuturor şi plăcerea dvs.

BERBECII vor fi plini de energie, dorinţe, necesităţi şi vor naşte idei. Ca urmare o să vă supraîncărcaţi cu o mulţime de treburi şi obligaţii, astfel, încît unele nu vor fi pe măsura puterilor. Este bine să nu faceţi exces de abnegaţie. Străduiţi-vă să nu vă apucaţi de toate deodată, planificaţi-vă regimul zilei, şi atunci veţi avea rezultate care au să vă bucure. La sfîrşit de săptămînă aţi putea avea o mulţime de emoţii pozitive ca rezultat al muncii depuse, iar cu anumite condiţii favorabile aţi putea organiza şi o petrecere grandioasă.

TAURII vor avea o săptămînă plină de învălmăşeală şi forfotă. Aveţi multe de făcut şi nu ştiţi cu ce s-o începeţi. Colegii şi cei de acasă au să vă tragă în diferite părţi – unii au să aibă nevoie de ajutor, iar altora, dimpotrivă, o să le încurcaţi, de aceea veţi fi rugaţi să vă daţi la o parte. În acelaşi timp, dvs. veţi fi într-o stare melancolică şi cu greu veţi conştientiza propriile necesităţi. Nu sînt excluse conflicte de interese şi divergenţe mărunte. Ca să le armonizaţi pe toate trebuie să acţionaţi fără grabă, în ritmul obişnuit pentru dvs. şi soluţionînd problemele planificat.

GEMENII vor avea o săptămînă complicată. Sub povara grijilor cotidiene şi altor greutăţi va trebui să vă reevaluaţi existenţa, schimbînd unele puncte de vedere asupra vieţii. Aveţi nevoie de o reînnoire internă şi dacă n-o veţi face conştient, atunci, mai devreme sau mai tîrziu, aceasta se va produce fără voia dvs. în cel mai neaşteptat moment. Fiţi atenţi faţă de lecţiile pe care vi le dă viaţa în această perioadă - nu sînt doar nişte întîmplări, ci sfaturi preţioase pentru viitor. Vă va fi mai uşor să le înţelegeţi spre finele săptămînii, după care ar fi bine să le folosiţi.

RACII vor avea o săptămînă cu evenimente favorabile în context amoros. Aţi putea avea un succes foarte mare în dragoste. Nativii singuratici vor întîlni persoana ce-ar putea deveni un partener ideal pentru mulţi ani, iar cei familişti vor redescoperi noi bucurii în relaţii, cu noi emoţii puternice şi pline de căldură. De asemenea, în această perioadă este bine să începeţi căutarea răspunsurilor la întrebările pe care mai înainte nu aveaţi curajul să le abordaţi. Veţi avea parte de noroc şi situaţii benefice pentru a găsi înţelegerea şi compromisul în toate domeniile.

Pe LEI îi aşteaptă schimbări serioase, care ar putea fi chiar tragice: despărţirea de oameni dragi, schimbarea locului de trai sau modificarea esenţială a propriilor păreri. Singura soluţie pentru a depăşi aceste evenimente este  să le acceptaţi. Găsiţi puterile necesare pentru a vă conforma la tot ce se petrece în jurul dvs. Cu insistenţă nu veţi putea trece peste greutăţile şi problemele apărute, de aceea este nevoie să învăţaţi să vă acomodaţi situaţiei, găsind jumătatea de aur. Nu cădeţi în extremităţi, acţionaţi cu prudenţă şi atunci întîmplările dramatice au să vă ocolească.

FECIOARELOR astrele le recomandă să ocupe o poziţie de aşteptare, fără a întreprinde nici un fel de activităţi. Este nevoie să acţionaţi „la rece”, or, înainte de a lua anumite decizii, nemaivorbind de măsuri reale, să le analizaţi cu meticulozitate din toate punctele de vedere. În această perioadă puteţi lesne cădea pradă înşelăciunii, numai că şi dvs. puteţi da dovadă de agerime şi să scoateţi profit pentru sine. Contaţi pe ajutorul doar celor mai apropiaţi şi fideli prieteni, altă susţinere poate fi cu rea intenţie.  

BALANŢELE ar putea avea parte în această săptămînă de certuri, divergenţe şi conflicte de interese, doar dacă se vor încăpăţîna şi vor insista asupra poziţiei alese. Deşi, pentru dvs. acest fapt n-are nici o importanţă, iar părerile străine despre viaţă puţin vă interesează. Cu uşurinţă în abordări, fără a vă concentra asupra unei ideologii concrete, veţi putea lesne evita orice conflict. Întotdeauna vă veţi menţine de  propriile idei, indiferent ce vor crede alţii despre aceasta. Păstrîndu-vă puterile în urma dezacordurilor inutile, aţi putea să vă ocupaţi de realizarea propriilor planuri. 

SCORPIONII se vor putea bucura de o perioadă favorabilă după mai multe afaceri desfăşurate. Vă aşteaptă triumful şi succesul atît financiar, cît şi moral. Aţi putea beneficia de o avansare în funcţie sau o majorare de salariu. Este posibil un început de noi proiecte care v-ar aduce profit. Totodată, veţi avea de făcut o alegere. Probabil va trebui să părăsiţi un loc confortabil şi amenajat pentru a vă mişca înainte şi a atinge noi înălţimi în activitate. Nu va fi uşor de ales, însă este necesar să vă urmaţi voinţa inimii.

SĂGETĂTORILOR li se deschid noi orizonturi şi perspective pentru activitate, îndeplinirea  planurilor şi dorinţelor. Aveţi posibilitatea să începeţi acţiunile menite să vă satisfacă ambiţiile materiale. Săptămîna este foarte bună pentru starturi, investiţii băneşti, angajări la serviciu şi altele, într-un fel sau altul legate de schimbări în bine la capitolul vieţii  materiale. Vă aflaţi în pragul noilor realizări şi aveţi forţe necesare pentru a obţine succes.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!