ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Sheriff și Dacia au împărțit primele două locuri în campionatul național de fotbal

09:35 | 30.11.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Echipele Sheriff Tiraspol și Dacia Chișinău au împărțit pînă la primăvară primele două locuri în clasamentul campionatului național de fotbal, ediția 2015-2016, după desfășurarea ieri a ultimelor meciuri din etapa a 16-ea, relatează MOLDPRES.

Liderii totalizează cîte 37 de puncte, fiind departajați de golaveraj.  Dacia a egalat-o la punctaj pe Sheriff după ce a învins-o ieri cu scorul 2-0 pe Petrocub Hîncești. Golurile au fost marcate de Zagynailov (29) și Onofrei (86). 

Zimbru s-a menținut pe locul trei în top. Ea a învins-o ieri, pe teren propriu, cu scorul 2-1 pe Milsami Orhei. Autorii golurilor înscrise sînt Calu (57) și Spataru (71) pentru gazde, respectiv Gheți (37) pentru echipa-oaspete.

Dinamo-Auto Tiraspol a încheiat la egalitate (0-0) partida disputată cu concitadina Sheriff. Din minutul 53 Dinamo-Auto a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea din teren a lui Serghei Diulgher. Nedecis (0-0) s-a terminat și meciul dintre echipele Zaria Bălți – Speranța Nisporeni. A treia remiză din cadrul etapei a fost consemnată în întîlnirea Academia Chișinău – Saxan Ceadîr-Lunga (1-1).

În campionat va interveni o pauză pînă în martie 2016.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img15008296

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!