ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Afacerilor Interne a lansat o campanie contra corupției

13:05 | 30.11.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat astăzi campania “MAI contra corupției”, care are drept scop prevenirea și combaterea corupției, precum și promovarea unui spirit de integritate în rîndul  angajaților  instituției, informează MOLDPRES.

Potrivit MAI, în cadrul campaniei vor fi desfășurate mai multe concursuri și activități - concurs de elaborare a Sloganului anticorupție pentru anul 2016, concurs de desen pentru copiii angajaților instituției - “Tatăl meu este integru/Mama mea este integră”, seminare de instruire și conferințe științifico-practice privind combaterea corupției în cadrul MAI din perspectiva integrării europene, repartizarea pliantelor cu mesaje anticorupție la punctele de trecere a frontierei de stat etc.

Participanții la aceste concursuri vor fi distinși cu diplome și premii bănești.

Totodată, în scopul consolidării relațiilor de parteneriat dintre societatea civilă și organele de drept, vor fi semnate acorduri de colaborare cu organizațiile neguvernamentale de profil din țară.

Campania “MAI contra corupției” se va desfășura în perioada 30 noiembrie 2015 – 1 februarie 2016. Ea va preceda Ziua Internațională Anticorupție, sărbătorită anual la 9 decembrie.

(Reporter P. Beregoi, editor M. Jantovan)

img15008305

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!