ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Franzeluţa şi Academia au devenit campioane naţionale la tenis de masă

18:24 | 30.11.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Echipele Franzeluţa Chişinău şi Academia Bălţi au devenit în week-end campioane naţionale la tenis de masă, la sala specializată a Universităţii de Stat din Moldova, relatează MOLDPRES. 

Din componenţa Franzeluţei au făcut parte multiplul campion naţional la individual Vladimir Semipeadnîi, Andrei Ştirbu şi Felix Cozmolici. Locul doi i-a revenit formaţiei Olimpicul (Bălţi), iar trei - echipei Mir sveta din Tiraspol. 

În turneul feminin pe primul loc s-a clasat  echipa Academia din Bălţi pentru care au evoluat surorile Natalina şi Vitalina Brînză, Lera Stepanovscaia şi Diana Stigar. Pe podiumul de premiere au mai urcat, în ordine, formaţiile Şcolii sportive nr. 8 din Chişinău şi Franzeluţa Chişinău. 

Turneul masculin s-a desfăşurat a 20-ea oară. Franzeluţa a devenit cîştigătoare la nouă ediţii. Concursul feminin are o biografie mai modestă, iar Academia s-a clasat pe primul loc în premieră. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img15008317

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!