ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscop oriental pentru săptămîna 28 decembrie – 3 ianuarie

14:06 | 23.12.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor avea o săptămînă cu evenimente destul de nefavorabile, mai ales în ceea ce ţine de legăturile cu partenerul de viaţă. Dacă sînteţi într-o relaţie permanentă, atunci să vă aşteptaţi la neînţelegeri – vă veţi îndepărta unul de altul şi reciprocitatea nu va mai fi cea de altădată. Or, dacă sînteţi deocamdată singuri, atunci o să fiţi copleşiţi de senzaţia deznădejdii şi disperării, deşi lucrurile nu stau chiar aşa. Este perioada depresiei şi melancoliei, inhibării şi închiderii în propriile emoţii, însă acest timp poate fi petrecut cu folos dacă vă veţi ocupa de autocunoaştere, de analiza problemelor şi dezvoltarea personală.

VĂRSĂTORII să se aştepte la schimbări, în stare să le influenţeze puternic viaţa în toate domeniile. Pentru cineva acestea vor fi pozitive, iar pentru alţii nu prea, totul depinde de comportamentul şi meritele dvs. Perioada poate fi marcată de răsplăţi pentru păcate sau de remunerări pentru fapte bune. Dacă pe parcursul săptămînii veţi avea vreo afacere ce promite succes şi profit, dar legată de ceva necinstit, atunci mai bine să renunţaţi pentru că treaba nu se va solda cu nimic bun.

PEŞTII se pare că ar trebui să nu-şi mai dorească ceva, dacă şi aşa le merge totul strună – au de toate, iar viaţa le decurge într-o veselie şi plăceri. Astrele susţin că este loc şi de mai bine, iar nativii acestei zodii sînt o dovadă clară. Veţi avea o săptămînă deosebit de favorabilă, dar totuşi o să vă pară puţin şi veţi începe să căutaţi aventuri, noi surse de venituri, bucurii şi distracţii, veţi fixa întîlniri şi veţi fi nespus de activi. Şi asta atunci cînd alţi oameni în locul dvs. pur şi simplu s-ar odihni. Toate acţiunile dvs. sînt sortite succesului, ceea ce o să vă delecteze uimitor.

BERBECII vor începe săptămîna cu o stranie senzaţie de incertitudine. N-o să vă fie clar ce vă aşteaptă în viitor, ce să faceţi şi cum să procedaţi ca să faceţi o alegere corectă. Pe de o parte aceasta vă deschide noi şanse, iar pe de altă parte vă sperie. La mijloc de săptămînă sînt posibile evenimente care au să vă deranjeze serios, făcîndu-vă să vă detaşaţi de lume şi să vă ocupaţi de autocunoaştere. În schimb veţi avea parte de week-end reuşit, mai ales în afacerile care cer insistenţă şi hotărîre.

TAURILOR li se pare că mereu au un comportament corect faţă de alţi oameni, iar toate faptele lor sînt argumentate şi judicioase, însă nu este chiar aşa. Deseori acţionaţi în folosul propriilor pofte, fără a vă gîndi la alţii. În această săptămînă va trebui să le simţiţi pe toate pe propria piele. Diferite evenimente cu tentă negativă care au să se desfăşoare în jurul dvs.  pot fi denumite ca un ceas al răsplăţii, iar scopul dvs. principal este să-l acceptaţi, corectîndu-vă greşelile. Totodată, aşteptaţi-vă că lupta cu circumstanţele vă poate extenua, irosindu-vă toate forţele fără nici un rezultat.

Pe GEMENI îi aşteaptă o săptămînă deosebit de reuşită, mai ales în acele domenii unde este nevoie de activism, insistenţă şi perseverenţă. Vor derula bine afacerile financiare şi cele legate de valori materiale, sînt recomandate şi activităţile hand-made. Dispuneţi de suficientă energie, care va fi direcţionată corect, conturîndu-se  ceva real, în stare să vă îmbunătăţească sesizabil situaţia. Vor începe să se dezvolte şi treburile din sfera romantică, fiind posibile noi cunoştinţe, cochetării uşoare şi întîlniri amoroase.

RACII care planifică să dezvolte relaţiile personale, aducîndu-le la un nivel mai serios cum ar fi traiul în comun sau copiii, vor trebui să folosească din plin această săptămînă ce este deosebit de potrivită pentru asemenea decizii. Veţi fi cuprinşi de linişte sufletească, afacerile sporesc, iar situaţia financiară este favorabilă. Mai aproape de finele săptămînii veţi fi în stare să influenţaţi evenimentele ce se produc în  jur, folosindu-le cu profit maximal pentru sine, fără însă a irosi multe puteri. Utilizaţi cu înţelepciune aceste circumstanţe.

LEII vor avea o intuiţie ambiguă. Vă veţi comporta ca nişte buni familişti, atenţi faţă de alţi oameni, procedînd corect şi destoinic, însă doar în prima jumătate a săptămînii. După  care veţi redeveni calculaţi, dornici să obţineţi scopurile propuse fără a ţine seamă de doleanţele şi interesul altcuiva. Asemenea procedee în business ar putea să provoace conflicte cu mulţi parteneri de afaceri şi colegi, dar şi cu persoane apropiate.  Răuvoitorii se vor activiza ca să se folosească de slăbiciunile dvs.

FECIOARELE iarăşi vor cădea în patima de a da oamenilor sfaturi, să decidă cine-i drept şi care-i vinovat, să arunce sentinţe fără a se clarifica în chestiune, acţionînd spontan. Bineînţeles că nimeni nu va aprecia asemenea atitudine, de aceea conflictele se vor acutiza generînd confruntări serioase făţişe. Nu este perioada potrivită pentru soluţionarea  problemelor de afaceri sau personale, ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să faceţi nimic. Faceţi concluzii, însă fără a le enunţa.

BALANŢELE vor avea parte de evenimente care vor chema cu insistenţă la judecată limpede, raţiune şi capacitatea de a le cîntări corect pe toate. De la dvs. se cer decizii leale, fără  să fie impuse de emoţii sau de necesităţile altor oameni, absolut diferite de propriile nevoi. Veţi avea de făcut o alegere complicată, fiind tentaţi de diverse propuneri ademenitoare, cînd nu va fi deloc uşor  să hotărîţi asupra opţiunii necesare. Demonstraţi reţinere în toate dorinţele şi acţiunile şi atunci cu siguranţă veţi face alegerea judicioasă.  

SCORPIONII vor fi copleşiţi de emoţii ce au să le influenţeze părerile şi necesităţile. Veţi dori mai multă stabilitate în relaţii, să închegaţi  o familie sau să vă faceţi un partener permanent – ca niciodată veţi simţi nevoia să iubiţi cu reciprocitate, chiar dacă mai înainte aveaţi o atitudine indiferentă şi sceptică faţă de acest subiect. Aceste vise sînt realizabile, numai că va trebui să depuneţi eforturi, să acţionaţi planificat, cu sîrguinţă, cu răbdarea necesară pentru a aştepta rezultatul dorit, fără a schimba din mers obiectul pasiunii.

SĂGETĂTORII vor fi cu ochiul pe treburi lumeşti, legate de serviciu, salariu şi îmbunătăţirea situaţiei financiare. Or, în această săptămînă veţi fi  detaşaţi de dispoziţie romantică, de aceea nu merită să planificaţi întîlniri amoroase că oricum se arată a fi fără rezultat. În schimb este perioada potrivită pentru interviuri, negocieri cu şefii în privinţa unei avansări sau lansări de iniţiative. Sînt posibile venituri băneşti, fie şi  în sume moderate.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!