ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, E. S. Philip Batson

19:25 | 27.01.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, E. S. Philip Batson, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare. 

Dialogul celor doi oficiali a cuprins teme de actualitate ce vizează dosarul transnistrean.

Vicepremierul a prezentat liniile generale de evoluţie în procesul de reglementare transnistreană, subliniind importanţa relansării negocierilor în formatul „5+2” şi evidenţiind în acest cadru priorităţile Guvernului Republicii Moldova.

De asemenea, a fost menţionată necesitatea intensificării tuturor platformelor de dialog Chişinău-Tiraspol, în vederea identificării unor soluţii pragmatice la problemele de interes major pentru locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului.

Folosind ocazia, Ambasadorul Philip Batson a adresat felicitări şi urări de succes domnului Gheorghe Bălan, în legătură cu numirea recentă în funcţia de vicepremier pentru reintegrare.

(Editor L. Alcază) 

img16000697

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!