ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Nicolae Timofti a avut o întrevedere cu spicherul Andrian Candu și Premierul Pavel Filip

17:29 | 02.02.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Andrian Candu și Prim-ministrul Pavel Filip, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

A fost făcut un schimb de păreri asupra situației social-politice din țară și discutate modalitățile de remediere a problemelor existente.

În cadrul întrevederii a fost abordată agenda Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară și trecute în revistă sarcinile care stau în fața deputaților pentru această perioadă. A fost subliniată importanța adoptării de către Parlament a proiectelor de lege necesare impulsionării proceselor de reformă și implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Președintele Timofti, spicherul Candu și Premierul Filip au convenit să se întîlnească periodic pentru a dezbate problemele de pe agenda politică și economică a Republicii Moldova.

(Editor M. Jantovan)

 

img16000860

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!