ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Milsami Orhei a fost părăsită de cinci jucători

10:18 | 09.02.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei de fotbal Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi, a declarat ieri în cadrul unei conferințe de presă că cinci jucători nu vor mai face parte din lot și nu vor pleca în cantonamentul de la Belek (Turcia), relatează MOLDPRES.

”Ne-am despărțit amiabil de Valeriu Andronic, Cristian Bud, Alexandru Suvorov, Jo și Iulian Erahn. Așa a decis staff-ul tehnic al echipei. În locul lor vom invita alți jucători. Vom întări toate compartimentele. Obiectivul trasat este să cucerim Cupa Moldovei și să urcăm cît mai sus în clasamentul campionatului”, a declarat tehnicianul.

Andrian Sosnovschi este noul antrenor al formației din Orhei. ”Au fost mai multe candidaturi la acest post. Conducerea clubului m-a ales pe mine. Intenționez să schimb multe lucruri. Am concepția mea de joc pe care doresc să o transpun în fapt. Să vedem cum va fi în realitate”, a mai adăugat antrenorul.

Milsami a plecat aseară în cantonament. Aceasta a devenit anul trecut în premieră campioană națională și a ajuns pînă în play-off-ul Ligii Europa. În prezent ocupă locul șapte în campionat.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img16001062

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!