ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Pavel Filip a primit un mesaj de felicitare de la omologul său ungar

18:16 | 09.02.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Pavel Filip a fost felicitat de către Premierul ungar, Viktor Orban, cu ocazia învestirii sale în funcţia de Prim-ministru al Republicii Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.

„Vă asigur că Ungaria este gata să ofere suportul necesar în parcursul european al Republicii Moldova, precum şi la modernizarea şi consolidarea instituţiilor democratice în stat”, se spune în mesajul de felicitare.

Premierul Viktor Orban se arată convins că Republica Moldova şi Ungaria au o capacitate puternică pentru a dezvolta în continuare relațiile politice și economice între cele două state, bazate pe o cooperare bilaterală excelentă.

„Vă doresc succes în misiunea responsabilă pe care o aveţi”, se mai spune în scrisoarea Prim-ministrului Ungariei.

(Editor A. Răileanu)

img16001091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!