ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa MAI a devenit campioană la minihaltere

16:47 | 29.04.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Selecționata Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a devenit astăzi campioana Spartachiadei structurilor de forță din țară la minihaltere, relatează MOLDPRES.

Din componența echipei au făcut parte Constantin Cocier (70 kg), Vasile Cornovean (80 kg), Gheorghe Antoci (90 kg) și Dumitru Stici (rezervă), toți de la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, precum și Valeriu Bîtcă (plus 90 kg) de la Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”. ”Am avut o evoluție bună la Spartachiada MAI, desfășurată în urmă cu aproximativ o săptămînă, clasîndu-ne pe primul loc. În temei, precum vedeți, noi am alcătuit reprezentativa ministerului. Buna formă sportivă ne-a permis să concurăm cu succes și la recentul turneu”, a declarat pentru agenție Gheorghe Antoci.

Pe locul doi s-a clasat formația Departamentului Instituțiilor Penitenciare, iar pe trei – lotul Serviciului de Protecție și Pază de Stat. ”Este rezultatul pe care am mizat să-l obținem”, a precizat multiplul campion național la sambo și judo, Tudor Buzu, responsabil de sport la SPPS.

Minihalterele a fost a doua probă din programul competițional. Anterior a avut loc turneul la sambo. Pe 6 mai este programat concursul la tenis de masă. De asemenea, urmează competițiile la cros, minifotbal, volei și pentatlonul polițienesc.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16003468

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!