ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Milsami și Zaria au anunțat obiectivul pentru finala Cupei Moldovei Orange

14:20 | 24.05.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 24 mai /MOLDPRES/. Reprezentanții finalistelor Cupei Moldovei Orange la fotbal, echipele Milsami Orhei și Zaria Bălți, au făcut astăzi public într-o conferință de presă, cu franchețe maximă, obiectivul trasat pentru acest meci - cucerirea trofeului, relatează MOLDPRES.

”Ne-am dorit mult să jucăm finala. Am ajuns în această fază. Avem în lot jucători experimentați, care nu trebuie să fie mobilizați pentru că înțeleg importanța acestui meci. Dacă învingem, intrăm frumos în istorie. Șansele de a cuceri Cupa sînt egale. Cu regret, avem cîțiva jucători accidentați - Mîțu, Racu, Andronic, Rasulov. Oricum, ne vom apăra șansa și dorim să decidem soarta meciului fără a ajunge la penaltiuri. Ne pregătim de finală în regim obișnuit de lucru, antrenamente”, a declarat antrenorul echipei Milsami, Andrian Sosnovschi.

”Este un meci pe care trebuie să-l cîștigăm”, a afirmat laconic în maniera sa caracteristică antrenorul echipei Zaria, Igor Rahaiev. El a fost completat de președintele clubului bălțean, Andrian Bogdan. ”Este cel mai important meci pentru noi. Ne dorim mult Cupa. Sîntem o echipă relativ nouă. Există presiune, dar jucătorii se vor debarasa de ea odată cu intrarea în arenă, pe gazon. Ei vor fi susținuți de circa 2 mii de suporteri bălțeni, care vor fi asigurați cu transport, bilete”, a precizat oficialul.

Meciul se va desfășura mîine, 25 mai, cu începere de la ora 20.00 la stadionul ”Zimbru” din capitală. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img16004110

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!