ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofiţeri ai CNA au descins la primăria municipiului Chişinău

11:06 | 25.05.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Ofițeri ai Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineața la primăria municipiului Chișinău și la domiciliul unor funcționari publici în cadrul unui nou dosar de corupție, informaţia fiind confirmată pentru agenţie de către ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi, informează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în prezent, mai multe percheziţii ar avea loc în raza mun. Chişinău într-un nou dosar de corupere, „în care sînt vizaţi inclusiv angajaţi ai primăriei. Unele percheziţii s-au finalizat, iar altele încă se desfăşoară la domiciliile unor persoane. Ulterior, vom reveni cu detalii”, a declarat Angela Starinschi.

Ofițerul de presă al CNA a mai precizat că percheziţiile nu ar avea vreo legătură cu descinderile la primăria mun. Chişinău din 22 februarie curent, în care 17 persoane erau bănuite într-un dosar de corupere pasivă și activă. „Acţiunile de astăzi vizează un alt dosar. Cauza iniţiată în luna februarie deja a fost expediată în instanţa de judecată”, a adăugat Starinschi.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

img16004128

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!