ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Într-o localitate din raionul Hîncești a fost ales un nou primar

12:41 | 30.05.2016 Categorie: Politică

Chişinău, 30 mai. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat astăzi rezultatele preliminare ale turului doi de scrutin pentru alegerea primarului comunei Sărata Galbenă, raionul Hîncești, care au avut loc duminică, 29 mai curent, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al CEC, în comuna Sărata Galbenă, a fost ales primar reprezentantul Partidului Democrat, Lozovoi Mihail, cu 1225 de voturi (51,36%), în timp ce contracandidatul său, membrul Partidului Liberal, Taras Valeriu, a acumulat 1160 de voturi (48,64%).

Comisia Electorală Centrală va face publice rezultatele finale ale alegerilor după ce consiliul electoral de circumscripție va prezenta toate documentele electorale în original.

Mandatul primarului din Sărată Galbenă a încetat înainte de termen, în legătură cu incompatibilitatea funcției sale cu cea de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

(Reporter P. Beregoi, editor L. Alcază)

img16004289

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!