ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zimbru și Zaria au cedat în meciurile din turul Ligii Europa

09:36 | 01.07.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Echipele moldovene Zimbru Chișinău și Zaria Bălți au suferit ieri înfrîngeri (0-1, respectiv, 0-3) în partidele din turul rundei preliminare a Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.

Zimbru a fost învinsă pe teren propriu de formația Chikhura (Georgia) prin golul primit în minutul 39 de Tatanașvili. Zaria i-a cedat în deplasare cu scorul 0-3 echipei maghiare Videoton. Au marcat Geresi (18) şi Feczesin (88, 90+4).

În ambele partide au fost eliminați din teren jucătorii moldoveni. La Zimbru a primit ”roșu” Anton, în minutul 36 al meciului. La Zaria au părăsit prematur terenul Picușceac (53) și Suvorov în prelungiri.

Zimbru a evoluat în următoarea componență: Rusu, Lima (Zagaevschi, 46), Anton, Spătaru (Djalo, 86), Fortes, Luan, Bruno, Emerson, Jardan, Izaldo și Kulibali (Eric,81).

Zaria a utilizat următorii jucători: Pașcenco, Golovatenco, Onică (Rața, 81), Novicov, Erhan,Picușceac, Ovseanicov (Boghiuu, 69), Țîgîrlaș, Mihaliov, Gomes și Grosu (Suvorov, 72). 

Partidele retur se vor desfășura peste o săptămînă. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16005313

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!