ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zimbru Chișinău a părăsit turneul Liga Europa

07:51 | 22.07.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană de fotbal Zimbru Chișinău a fost eliminată ieri din turneul Liga Europa, fiind învinsă la Ankara cu scorul 5-0 de formația Osmanlispor în meciul retur al celei de-a doua runde preliminare din cadrul Ligii Europa, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Umar (16, din lovitură de la 11 metri, 26, 50), Kılıçaslan (74), Rusescu (83).

Zimbru a încercat să joace deschis în acest meci, dar nu a avut forțe ca să-și materializeze intenția. Formația și-a devansat partenera de întrecere doar la capitolul lovituri de colț (7-6), iar la restul a fost depășită clar.

În meciul tur de la Chișinău a fost înregistrat un rezultat de egalitate (2-2).

Zimbru a fost ultima echipă moldoveană eliminată din turneele intercluburi europene. Dacia Chișinău, Zaria Bălți, Sheriff Tiraspol au abandonat după prima rundă preliminară.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img16005915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!