ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SUA: WikiLeaks dezvăluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

10:30 | 23.07.2016 Categorie: Externe

Washington, 23 iul. /MOLDPRES/.Site-ul de dezvăluiri WikiLeaks a făcut publice vineri aproximativ 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu două zile înainte de Convenția Partidului Democrat, informează DPA, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Documentele arată clar cît de dificilă a fost confruntarea cu senatorul Bernie Sanders din alegerile primare democrate. Într-unul dintre e-mailuri, șefa Partidului Democrat, Debbie Wasserman Schultz, îl numește "mincinos afurisit" pe un reprezentant al lui Sanders.

Alte e-mailuri detaliază cum donatorii primesc ca recompense acces la petreceri și bilete gratuite la diferite evenimente.

WikiLeaks susține că această nouă serie de dezvăluiri despre candidata democrată la Casa Albă ('Hillary Leaks') cuprinde 19.252 de e-mailuri.

Convenția Partidului Democrat va începe luni la Philadelphia. Hillary Clinton ar urma să fie desemnată oficial candidata partidului la alegerile pentru Casa Albă din noiembrie.

 

 

/Editor M.Cucu/

img16005946

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!