ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zaria Bălți a învins echipa Sheriff Tiraspol, cu scorul 2-1

10:39 | 24.07.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 24 iul. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Zaria Bălți a produs surpriza etapei inaugurale a campionatului național de fotbal, ediția 2016-2017, după ce a învins ieri, în deplasare, cu scorul 2-1 multipla campioană națională Sheriff Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Golurile în această partidă au fost marcate de Kvrzic (9) – Novicov (47) și Bugaiov (89).

Antrenorul echipei tiraspolene, francezul Bruno Irles, a declarat la conferința de presă de la finalul întîlnirii că va trage concluziile necesare după înfrîngerea suferită. ”Am la dispoziție două zile pentru a analiza meciul și prestația jucătorilor. Nu vreau să fac acum concluzii pripite”, a spus el.

La rîndul său, antrenorul formației Zaria, Vlad Goian, s-a arătat satisfăcut de evoluția elevilor săi. ”Am fost sigur că vom marca în repriza a doua, ceea ce s-a și întîmplat. Meciul a fost, în temei, echilibrat. Zaria a dat dovadă de caracter, și-a apărat cu dîrzenie șansa pînă la fluierul final. În ultimele zece minute de joc am fost supuși unei presiuni enorme”, a spus el.

Meciul a fost oficiat de șase arbitri.

În alte două partide disputate au fost înregistrate următoarele rezultate: Speranța Nisporeni – Dinamo-Auto Tiraspol 0-0, Milsami Orhei – Saxan Ceadăr-Lunga 2-0.

Astăzi se va desfășura partida Academia Chișinău – FC Ungheni, iar mîine Dacia Chișinău – Zimbru Chișinău.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16005965

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!