ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

15 persoane au fost rănite în atacul de la Ansbach, afirmă primarul orașului

16:11 | 25.07.2016 Categorie: Externe

Berlin, 25 iul. /MOLDPRES/. Cincisprezece persoane, dintre care patru grav, au fost rănite în atacul cu un dispozitiv explozibil de duminică din apropierea locului unde se desfășura un festival de muzică la Ansbach, în sudul Germaniei, a anunțat luni Carda Seidel, primarul orașului unde s-a produs incidentul în care și-a pierdut viața autorul faptei, relatează DPA, preluat de AGERPRES şi MOLDPRES.

Majoritatea persoanelor au fost rănite de fragmentele de metal produse de explozie, a adăugat un alt oficial al orașului.

Un refugiat sirian, suferind de tulburări psihiatrice, a murit duminică seara în explozia pe care a provocat-o în apropierea unui festival de muzică la Ansbach. Echipele de intervenție au încercat să-l reanimeze, dar fără succes.

Atacul survine într-un moment în care Germania se află sub tensiune după o serie de tragedii, printre care cea de la Munchen de vineri seara, soldată cu nouă morți.

(Editor A. Răileanu)

img16005994

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!