ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Boxerii Mihail Cvasiuc și Andrei Zatușevschi au cîștigat ”Cupa Bihorului”

16:51 | 25.07.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. Boxerii moldoveni Mihail Cvasiuc (60 kg) și Andrei Zatușevschi (81 kg) au devenit, în week-end, cîștigători ai turneului internațional ”Cupa Bihorului”, categoria de vîrstă seniori, desfășurat la Salonta (România), transmite MOLDPRES.

Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat la categoria tineret coechipierii Mike Daniel, Davron Bozorov, Egor Bejenaru, Sabin David, toți elevi ai Școlii specializate din Grimăncăuți.

Solicitat astăzi de agenție să comenteze acest succes Antrenorul Emerit, Petru Caduc a declarat că turneul a fost un test bun în vederea participării pe viitor la alte două competiții și mai valoroase. ”Mihail Cvasiuc și Andrei Zatușevschi urmează să evolueze la toamnă la Campionatul Mondial Universitar din Thailanda, iar ceilalți patru premianți – la Campionatul Mondial de tineret, programat în Rusia. Concursul de la Salonta a fost o bună verificare a forțelor, un prilej minunat de acumulare a experienței competiționale”,  a spus tehnicianul.

La turneul ”Cupa Bihorului” au participat boxeri din patru țări: Germania, Ungaria, România și Republica Moldova. Echipa moldoveană a fost alcătuită de 16 boxeri.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img16005996

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!