ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 30 de agenţi economici au participat la "Tîrgul de vară", care s-a desfăşurat la Bălţi

12:28 | 22.08.2016 Categorie: Regiuni

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Peste 30 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Rîşcani, Făleşti, Glodeni şi oraşele Anenii Noi, Nisporeni, Soroca şi Ceadîr-Lunga, au participat la ediţia a IV-a a expo-tîrgului universal, prilejuit de pregătirile către noul an şcolar „Tîrg de vară”, care s-a desfăşurat în perioada 19–21 august la Bălţi, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Ion Taşcu, directorul-interimar al filialei Bălţi a CCI, tîrgul a avut drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă şi stabilirea noilor contacte de afaceri.

Vizitatorilor le-a fost propus un sortiment bogat de mărfuri şi produse alimentare de înaltă calitate şi la preţuri accesibile. “Expo-tîrgul universal de vară, chiar dacă a fost la a IV-a ediţie, reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, căutarea  noilor parteneri, consolidarea şi menţinerea dialogului public–privat, precum şi este un prilej de a demonstra realizările în domeniu”, a accentuat sursa citată.

Ediţia curentă a tîrgului a fost completată cu un program de afaceri, care a inclus prezentări de firme, degustări de produse, promoții și întrevederi bilaterale.

Evenimentul a fost organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi.

(Reporter A. Mardare, editor L. Alcază)

img16006700

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!