ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Timofti a transmis condoleanțe poporului italian

14:40 | 26.08.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi în cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Republicii Italiene la Chișinău, în urma cutremurului produs în Italia, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Am aflat cu deosebită tristețe de urmările cutremurului de proporții din 24 august 2016, care a provocat pierderi tragice de vieți omenești, răniți și importante pagube materiale în Republica Italiană.

În numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, exprim familiilor îndoliate, precum și întregului popor italian, sincere condoleanțe, asigurîndu-i de profunda noastră compasiune”, se arată în mesaj.

De asemenea, șeful statului, însoțit de consilieri prezidențiali, a depus flori la sediul misiunii diplomatice pentru comemorarea victimelor seismului.

(Editor A. Răileanu)

img16006845

img16006845

img16006845

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!