ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliul Coaliției de Guvernare a evaluat subiectele curente de pe agenda politică

10:23 | 13.10.2016 Categorie: Politică

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Consiliul Coaliției de Guvernare (CCG) a evaluat marți, în cadrul unei reuniuni, subiectele curente de pe agenda politică, precum şi acţiunile ce vor fi întreprinse ulterior, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al CCG, agenda ședinței a inclus subiecte legate de „organizarea Serviciului Vamal, de creditul BERD pentru Î.S. Calea Ferată, precum și propunerile în ceea ce priveşte o administrare mai bună a finanțelor publice în țară. În cadrul discuțiilor s-a cerut continuarea combaterii ferme a contrabandei, urmînd ca Serviciul Vamal să prezinte un raport de progres în acest sens”, se spune într-un comunicat al Consiliului.

Coaliția de Guvernare a discutat şi despre prioritățile pentru următoarele ședințe plenare ale Parlamentului. Totodată, CCG și-a exprimat susținerea pentru Guvern, subliniind că „prioritatea momentului este crearea tuturor condițiilor pentru semnarea Acordului cu FMI în această toamnă”, a menţionat aceeaşi sursă.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

img16008119

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!