ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare şi Sfînt va fi parțial suspendat în următoarele trei zile

14:32 | 19.10.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chişinău a anunţat astăzi că, în perioada 19-22 octombrie, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul şi Piaţa „Dimitrie Cantemir", în legătură cu lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Primăriei municipiului Chişinău a precizat că circulația va fi suspendată din seara zilei de astăzi (ora 23.00) pînă în dimineața zilei de sîmbătă (ora 5.00). 

Pe durata executării lucrărilor de reparaţie, ruta de troleibuz nr. 11 va fi anulată, iar traseul rutelor nr. 5 și nr. 8 va fi scurtat pînă la Universitatea de Medicină și Farmacie, după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, București, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, troleibuzul nr. 23 va circula pînă la str. Mitropolit Dosoftei.

Traseul rutelor nr. 21 și nr. 27 va fi modificat după cum urmează: în direcția spre sectorul Ciocana - de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, A. Șciusev, Mihai Viteazul și în continuare pe traseele stabilite.

În acelaşi timp, troleibuzele de pe rutele nr. 22 și nr. 28 vor circula în direcția sectorului Botanica de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcția sectorului Buiucani acestea vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite.

În direcția sectorului Botanica autobuzele de pe rutele nr. 3, nr. 26 și nr. 122 vor circula de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 17 și nr. 46 - de pe Calea Ieșilor pe străzile Mitropolit Dosoftei, Mihai Viteazul, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseele stabilite.

În direcția sectorului Buiucani, rutele nr. 3, nr. 17, nr. 26, nr. 46 și nr. 122 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite.

În acelaşi timp, în direcția sectorului Botanica microbuzele de pe rutele nr. 101, nr. 103, nr. 125, nr. 126 și nr.154 vor circula de pe Piața „Dimitrie Cantemir” pe străzile Mitropolit Dosoftei, Mihai Viteazul, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseele stabilite.

În direcția sectorului Buiucani, rutele nr. 101, nr. 125 și nr. 154 vor circula de pe str. A. Șciusev pe străzile Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite, iar ruta nr. 126 va circula de pe str. Mihai Viteazul pe străzile Columna, H. Coandă, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

img16008266

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!