ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mult de jumătate de kilogram de bijuterii din argint a fost confiscat de la o moldoveancă

17:44 | 21.10.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. O femeie din R. Moldova a fost reținută astăzi, în jurul orei 03.00, de polițiștii români de frontieră, în timp ce încerca să treacă prin Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni cu 610 grame de bijuterii din argint pe care nu le-a declarat la vamă, informează MOLDPRES 

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Punctului de Frontieră Iași, femeia, în vîrstă de 47 de ani, era pasageră într-un microbuz de marca Volkswagen.

În urma unui control amănunţit asupra persoanelor şi bagajelor aflate în microbuz, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, în buzunarele hainei femeii, 155 bijuterii din metal alb (presupus a fi argint), în greutate totală de 0,610 kg pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale. 

Poliţiştii de frontieră au confiscat bijuteriile și i-au aplicat femeii o amendă contravențională, pentru nedeclararea bunurilor, în mărime de opt mii de lei românești (aproximativ 40 de mii de lei moldovenești).

(Reporter P. Beregoi, editor L. Alcază)

img16008354

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!