ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Milsami Orhei și-a consolidat primul loc în clasament

11:08 | 22.10.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Echipa Milsami Orhei s-a menținut pe primul loc în clasamentul campionatului național de fotbal după meciurile etapei a 11-ea desfășurate ieri, relatează MOLDPRES.

Ea a învins în deplasare cu scorul 1-0 formația Saxan Ceadîr-Lunga și cu 27 de puncte acumulate deține supremația în top. Dacia a obținut cu același scor o victorie principială în meciul disputat cu Zimbru Chișinău și cu 24 de puncte adunate ocupă locul doi. Sheriff Tiraspol (23 de puncte)  a coborît pe poziția a treia în clasament după egalitatea înregistrată  (0-0), în deplasare, cu Zaria Bălți.

Bălțenii împart locurile 4-5 în clasament cu Zimbru. Ambele competitoare au adunat cîte 20 de puncte.

Speranța Nisporeni a învins ieri, în deplasare, cu scorul 4-1 echipa Dinamo-Auto Tiraspol și cu 14 puncte la activ ocupă locul șase în clasament. ”Jucătorii au respectat toate indicațiile și am învins pe merit. Aceasta-i a treia victorie consecutivă repurtată. Ne aflăm în creștere evidentă”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Speranța, Cristian Efros.

Urmează  în clasament Academia Chișinău (12 puncte), care a învins ieri, pe teren străin, cu scorul 2-1 formația FC Ungheni, Petrocub Hîncești (12 puncte), Dinamo-Auto (7 p.), FC Ungheni (6 p.) și Saxan (4 puncte).

Meciurile etapei a 12-ea sînt programate pentru  29 și 30 octombrie.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img16008365

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!