ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mesaj al Ministerului de Externe cu prilejul Zilei Națiunilor Unite

17:33 | 24.10.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a adresat astăzi felicitări tuturor colaboratorilor structurilor ONU, inclusiv celor acreditați în Republica Moldova, cu ocazia aniversării a 71-a de la crearea Organizației Națiunilor Unite, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

”În cei 71 de ani de la fondarea sa, ONU promovează continuu realizarea obiectivelor fundamentale ale umanității consacrate în Carta ONU, precum menținerea păcii și securității, prosperității economice și drepturilor omului. În calitatea sa de stat membru, Republica Moldova participă şi contribuie activ la identificarea soluțiilor pentru problemele şi provocările globale cu care se confruntă comunitatea internațională”, se menționează în mesaj.

”Autoritățile Republicii Moldova apreciază înalt asistența pentru dezvoltare oferită de Organizația Națiunilor Unite în diferite domenii şi conlucrează strîns din această perspectivă cu PNUD şi alte programe și agenții specializate ale ONU”, se mai spune în mesajul MAEIE adresat colaboratorilor structurilor ONU.

(Editor L. Alcază)

img16008405

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!