ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Milsami a stabilit un record în Divizia Națională

09:30 | 01.12.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Echipa Milsami Orhei a stabilit un record în actuala ediție a campionatului național de fotbal – zece meciuri disputate fără înfrîngeri, relatează MOLDPRES.

Ieri ea a învins cu scorul 2-0, jucînd în deplasare,  formația Speranța Nisporeni. Golurile au fost marcate de Belous (69) și Andronic (94). ”Echipa urmează să atingă obiective înalte în actuala ediție a campionatului. Acesta-i scopul propus. Pentru a-l realiza va trebui să invităm în lot încă cîțiva jucători cu potențial înalt”, a declarat la conferința de presă Andrian Sosnovschi, antrenorul echipei orheiene.

În celelalte partide disputate în etapa a 15-ea au fost înregistrate următoarele rezultate: Zaria Bălți – Saxan Ceadîr-Lunga 2-0, Dinamo-Auto Tiraspol – FC Ungheni 2-2, Sheriff Tiraspol – Dacia Chișinău 1-0, Petrocub Hîncești – Zimbru Chișinău 1-2.

Sheriff conduce în clasament cu 38 de puncte acumulate. Milsami ocupă locul doi (37 de puncte și un meci-restanță). Zaria se situează pe poziția a treia cu 34 de puncte adunate. Meciurile următoarei etape sînt programate pentru 4 decembrie.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img16009559

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!