ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost făcut public lotul pentru meciurile cu selecționata Belarusului

12:40 | 02.12.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Antrenorul lotului național de fotbal în sală, Vladimir Vusatîi, a făcut astăzi publică componența ce va fi convocată pentru meciurile de verificare cu reprezentativa Belarusului, relatează MOLDPRES.

În cantonamentul din ajunul disputării partidelor au fost convocați următorii jucători: Nicolae Neagu (FC Torun, Polonia), Constantin Burdujel, Andrian Laşcu (ambii de la CS United Galaţi, România), Cristian Obadă, Sergiu Tacot (ambii de la Autobergamo, România), Nicolae Ignat (Balkan Pharmaceuticals), Oleg Chitoroagă, Alexandru Ţîmbalist, Sergiu Nicolaiciuc, Andrei Negara, Leonid Podlesnov (toț de la FCA D&D Classic Chișinău), Oleg Hiloti și Sergiu Munteanu (ambii de la Progress Chișinău), Eduard Hoderean (Sokol Tiraspol), Dionis Ciopa și Corneliu Pavalachi (ambii de la Olimpia Bălți).

Ambele meciuri se vor desfășura pe 6 și 7 decembrie la complexul sportiv ”Futzal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Întîlnirile vor constitui teste în vederea pregătirilor de preliminariile Campionatului European, care vor avea loc în perioada 23 ianuarie – 1 februarie în Țara Galilor.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16009609

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!