ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Boxerii moldoveni vor disputa un meci amical cu ”Dinamo” din România

13:02 | 02.12.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Boxerii moldoveni, membri ai clubului Sportiv Central ”Dinamo”, vor disputa pe 9 decembrie, la București, un meci amical cu selecționata clubului ”Dinamo” (România), relatează MOLDPRES.

”Am acceptat cu plăcere invitația făcută. Colaborăm întotdeauna atunci cînd apare posibilitatea să desfășurăm cantonamente în comun și meciuri amicale”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul dinamovist Petru Caduc.

Componența lotului moldovean va fi următoarea: Veaceslav Gojan (56 kg), Vadim Ivaniuc (60 kg), Dumitru Galagoț (64 kg), Vasile Belous (69 kg), Victor Carapcevschi (75 kg), Andrei Zatușevschi (81 kg), Mihail Muntean (91 kg) și Alexei Zavatin (plus 91 kg).

Referitor la viitorul program competițional, Petru Caduc a declarat că Mihail Cavsiuc (60 kg), Victor Carapcevschi și Andrei Zatușevschi urmează să participe cu începere de la 14 decembrie la Cupa Mondială, rezervată țărilor petroliere, care va avea loc la Nijnevartovsk (Rusia). ”În 2017 vom derula pregătirile în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia, 2020). Am inclus în plan participarea la două turnee importante: Jocurile Mondiale ale polițiștilor și pompierilor și Campionatul Mondial, rezervat polițiștilor și carabinierilor”, a spus tehnicianul.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, angajat în echipa sportivă a Departamentului Trupelor de Carabinieri. El este medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16009611

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!