ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bender a avut loc şedinţa grupurilor de lucru pe problemele transportului auto

17:48 | 02.12.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din or. Bender a avut loc astăzi o nouă şedinţă a grupurilor de lucru pe problemele transportului auto şi dezvoltării infrastructurii drumurilor, la care au fost prezenți reprezentanţii participanţilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”, relatează MOLDPRES citînd Biroul pentru reintegrare.

Experţii au continuat consultările pe marginea aspectelor legate de procedurile necesare de urmat pentru înregistrarea autovehiculelor din regiunea transnistreană, în vederea asigurării accesului acestora în traficul rutier internaţional, abordînd, respectiv, şi alte subiecte conexe.

Întrucît viziunile părţilor la problema discutată au fost diferite, s-a convenit de a examina suplimentar opţiunile posibile pentru a găsi o soluţie reciproc acceptabilă.

Subiectul va fi dezbătut și la următoarea şedinţă a grupurilor de lucru.

(Editor L. Alcază)

img16009627

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!